Átlátszó ruhakölteményben mutogatta magát az énekesnő!...
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Átlátszó ruhakölteményben mutogatta magát az énekesnő!

Átlátszó ruhakölteményben mutogatta magát az énekesnő!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-06-22

Újabb sztár, aki nem a tehetségével akar hódítani. Magamutogatás, figyelemfelkeltés, botrányok. Tényleg ez kell az érvényesüléshez? "A szex eladja a rockot" - de anélkül már nem is megy? Vagy csak kissé exhibicionista az ifjú Aubrey? 


Rendezvénynaptár
Elképesztő, rikító és átlátszó ruhában parádézott a fiatal énekesnő egy partin. A feltűnő szerelésre tuti, hogy mindenki odafigyelt, ám elismerő pillantások helyett nemtetszés fogadta Aubrey O’Day ruhakölteményét. A türkizkék csodában mindene látszott a 24 éves szőke csajszinak, aki egy lánycsapat, a Danity Kane tagja.


Az együttes nálunk még kevésbé ismert, de az biztos, hogy Aubreyt sokan megjegyzik maguknak ezek után. Valószínű, hogy ez is volt a célja a ruhával a lánynak, és ha figyelemfelkeltésről van szó, el is érte a célját. Az egész parti alatt mindenki gátlástalanul bámulhatta Aubrey kebleit és fenekét, amit a teljesen átlátszó cucc látni engedett. Ja, természetesen fehérnemű nem volt Aubreyn, hiszen az rontotta volna az összképet, se melltartó, se bugyi, még szerencse, hogy a fodrok azért elöl eltakarták a lényeget.


HarmoNet tipp: Jessica Simpson megmutatta! - Mi van a szoknya alatt? >>


Vajon tehetség híján kell ilyen eszközökhöz folyamodni, vagy ez már annyira mindennapos a sztárok között, hogy szót sem érdemel? Állítólag minden művész exhibicionista egy kissé, de azt hiszem, ez most nem a kissé kategória.

 
 
[ 2571 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x