Valódi balhé, vagy csak jó reklám? O’Neil v.s. Bryant -...
Címlap / Showbiznisz / Valódi balhé, vagy csak jó reklám? O’Neil v.s. Bryant - és a nagy kibékülés

Valódi balhé, vagy csak jó reklám? O’Neil v.s. Bryant - és a nagy kibékülés

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-02-25

Két dudás nem fér meg egy csárdában, így volt ezzel a két kosaras is, az óriás és a fergeteg, O’Neil és Bryant. Amíg egy csapatban játszottak, az egész NBA állandó veszekedésüktől volt hangos, ám most, amikor eljött a nagy kibékülés ideje, mindketten hangoztatják: csak a reklám miatt csinálták. Valóban? 

 

Az amerikai profi kosárlabda ligában minden évben megrendezik a legnagyobb sztárok részvételével az idényfelező gálamérkőzést, amely a résztvevők okán kapta az All Star gála nevet. A nagy meccsen Kelet és Nyugat legjobbjai csapnak össze egy az alapszakasz meccseinél jóval könnyedebb hangvételű mérkőzésen, ahol a hangsúly a szép játékon, a hatalmas zsákolásokon és a sztárok káprázatos megmozdulásain van a kemény védekezés és a test-test elleni harc helyett. Az utóbbi években a liga két – a Jordan éra utáni – legmeghatározóbb játékosa, Kobe Bryant és LeBron James vezette Nyugat és Kelet válogatottját, és ők is érdemelték ki a gála legjobb játékosának járó MVP (Most Valuable Player) címet. Idén azonban kettejük párharca kissé háttérbe szorult egy talán még ennél is izgalmasabb esemény miatt, ugyanis 2004 óta először játszott egy csapatban a Bryant és Shaquille O’Neal, a liga talán legmeghatározóbb centere. A XXI. század első éveiben kettejük fenomenális teljesítményének köszönhetően a Los Angeles Lakers háromszor hódította el zsinórban a bajnoki címet, ám miután 2004-ben mindezt nem sikerült megismételni, olyan hírek kaptak szárnyra, hogy a két szupersztár összekapott, és nem bírja tovább elviselni egymást. Mindketten a másikat hibáztatták a kudarcért, és „ellenségeskedésük” odáig fajult, hogy a sajtó útján üzengettek egymásnak különböző kedvességeket. A dolog vége az lett, hogy Shaq elhagyta Californiát, és a szintén napfényes Miamiba szerződött, ahol újabb bajnoki címmel ajándékozta meg rajongóit, minderre Kobe nélküle azóta nem volt képes, talán majd idén.

Korábban: Jao Ming - Kínai felhőkarcoló Amerika egén>>


Mindenesetre az All Star mérkőzést mindenki nagyon várta, hiszen tavaly Shaq ismét Nyugatra költözött, immáron a gálának otthont adó Phoenix színeiben pattogtat, így végre újra egy csapatban játszhat Kobe Bryanttal. A kérdés csupán az volt, hogy milyen lesz a viszonyuk a pályán, és azon kívül. No aki nagy kakaskodást várt, az nagyot csalódhatott, hiszen mint kép régi jó barát, úgy ültek a kispadon egymás mellett, úgy adtak interjút az újságíróknak, mikor csapatuk fölényes győzelme már nem volt kétséges. A pályán is megvolt az összhang, Kobe félretéve nem csekély egyéni ambícióit szinte tömte jobbnál jobb passzokkal a sokadvirágzását élő Shaq-et, aki ismét maradandót alkotott a palánk alatt. Kooperációjuknak meg is lett az eredménye, Nyugat tönkreverte Keletet, és ketten megosztva kapták meg a meccs legértékesebb játékosának járó MVP trófeát. Még ezt sem hagyták poén nélkül, és úgy tűnt, hogy ismét teljes az összhang kettejük között, a régi nézeteltéréseknek nyoma sem volt. Shaq még azt is találta nyilatkozni, hogy ő akkor is nagyon szerette Kobe-t, és csak marketing fogás volt az egész balhé. Nos, ő tudja, persze évek távlatából nyilvánvalóan teljesen máshogy fest a dolog, mint akkor és ott. Mi azonban gazdagabbak lehettünk egy hatalmas Show-meccsel, és újra láthattuk együtt játszani – ha csak egy meccs erejéig is – a nagy medvét és a kis oroszlánt.
 


 
 
[ 2519 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x