Őszi betegségek megelőzése-lapps
Címlap / Szépség-Egészség / Őszi betegségek megelőzése

Havasi Patrícia

Reiki tanító és a Beavatás (Reiki III.)

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

A beavatás egy szép és misztikus szó. Többnyire olyan titokzatos, hogy az ember hajlamos bármire elmenni, amit beavatásnak neveznek, hisz akkor én most erősebb, jobb, ügyesebb, értékesebb leszek... 

Fontos, hogy egy olyan tanárt keress, aki tisztába van a dolgokkal, beszélj vele, legyen oklevele, mindegy melyik Reikiről. Nem számít, mert mindkettő egyaránt ugyanolyan jó, mindkettő Reiki, ha tetszik ez a Tradicionálisoknak, ha nem. Nem mindenki a pénzért csinálja. Mindenhol vannak erkölcstelen emberek, nem kivétel ez alól egyik tábor sem, bár szerencsédre ez a Reikit nem izgatja. Ő csak segít ahol tud. Figyelj az érzéseidre, de légy objektív, mert csak akkor tudsz bölcsen dönteni

A Beavatás
A beavatás egy szép és misztikus szó. Többnyire olyan titokzatos, hogy az ember hajlamos bármire elmenni, amit beavatásnak neveznek, hisz akkor én most erősebb, jobb, ügyesebb, értékesebb leszek. Nos le kell lombozzalak, de nem a beavatástól leszel értékes, te önmagadban vagy értékes beavatás nélkül is. Másrészt nem árt hangsúlyozni, hogy ezek KOMOLY változásokat okoznak a szervezetedben, fokozatosan az egész lényedben. Ezért csak meggondolt esetben szabad, és főleg tisztázott körülmények között elmenni egy beavatásra. Sok az érdekes ember, nem érdemes kísérletezni, nem kipróbált dologgal, feltéve, hogy te valami olyasmit szeretnél ami már másoknál bevált. Ez nem azt jelenti persze, hogy mások nem tudhatnak valamit, csupán annyit, hogy nem szabad megbízhatatlan forráshoz közeledni. Szeretném hangsúlyozni a szervezetek előnyét, hisz ott biztosan valami kipróbált működő dolgot kapsz.

A ráhangolódás
Fontos, először is az, hogy beavatás nélkül nem működik neked a Reiki, hiába a tudás. Ez pech. Valahogy úgy tudnám szemléltetni neked a beavatást, amit lehetne a ráhangolás szóval is jellemezni, mint egy rádió. Ott is folyamatosan melletted vannak az adások, mindegyik frekvencián sugároznak valamit, csak a te füled nem képes ezeket befogni. Kell hozzá egy rádió, hogy halld. Nos a Reikit is így adás formájában kapod, a ráhangolással beállítják az energiatested, és ha Reikire van szükséged, úgy csak rágondolsz, és már folyik is a Reiki, mivel rá lettél hangolva. A ráhangolás nélkül ez nem megy. A tanítvány a beavatás által megkapja az összeköttetést ezzel az energiaáramlattal és a továbbiakban ennek a gyógyító energiának egyfajta csatornájává válik. Itt kell hangsúlyoznom, nem a rabszolgája leszel a Reikinek. Ő csak akkor jön elő, ha te akarod. Igaz, nem tudom elképzelni, hogy egy Reikis bárki másnak rosszat akarjon. A beavatás által megemelkedik az energiaszinted, ami főleg akkor látványos, ha van otthon háziállat. Ők sokkal érzékenyebbek egy ilyen változásra, és általában észrevehetővé válik is ez rajtuk. Az energiaszint emeléssel jár a különböző blokádok feloldása, értem ezalatt a csakrák tisztulását, a Reiki által kapott érzékenység a külvilágra, hatodik érzékkel megkezdődik egy tanulási folyamat, az eddig nem észlelt dolgok segítségével. A Reikibe beavatott személy nyugodtabbá, nyitottabbá válik, pozitívabb lesz az életfelfogása, és megnő Istenbe vetett hite és bizalma.

A Reikinek több fokozata van. Ezek mindegyike energiaszint emeléssel jár, amihez különböző élettani változások járulnak hozzá. A beavatások között minimum 7 napnak kell eltelnie, mert ennek hiányában felmerülnek energetikai problémák nagy valószínűség szerint. Ez a 7 nap ahhoz szükséges, hogy energetikai tested átálljon az adott szintre, bár nehogy azt hidd, hogy ez a 7 nap fejlődésed szempontjából elegendő.

Thrax
Reiki mester
http://members2.easyspace.com/thrax/
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


Cikkünk folytatódik, lapozz!


 
 
[ 9985 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x