A legtökéletesebb és legdivatosabb szemhéj smink Szilveszterre...
Címlap / Szépség-Egészség / A legtökéletesebb és legdivatosabb szemhéj smink Szilveszterre (Képekkel!)

A legtökéletesebb és legdivatosabb szemhéj smink Szilveszterre (Képekkel!)

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-12-07

Az idén a sztárok is ezt választják, és megtanítunk téged, hogyan tudod odahaza is elérni a legjobb ezüst-hatást. Ez a szín kortól függetlenül minden nőnek, örökké jól áll, és egy kis trükkel egész este ragyogó, szuggesztív szemeket ajándékoz neked. Íme a trükksor, lépésről lépésre!  

Szemfestés - nézd csak, a hírességek - mint például Lopez kisasszony - is az ezüst színt választja, ha ünneplésre kerül a sor. A ezt azonban te magad odahaza is meg tudod csinálni Szilveszterre.

Ez a smink ragyogóvá és feltűnővé teszi a szemeket, és különlegessé, ünnepélyessé varázsol, és az öltözéket is kihangsúlyozza. persze nem baj, ha az öltözékedben is van némi ezsütös csillogás, a kiegészítőidet is ezüstből válogatod, és a körömlakkodon is visszaköszön ez a szín, legalább egy kis csillám formájában!

Rondán szedett szemöldök? Szevasz! (videóval) >>>

1. lépés:
 

Tegyél fel alapozót az egész arcra, és egy alapfedőt a szemek alá, ami elrejti a fekete karikákat. Ez egy rányalattal lehet világosabb mint az alapozód, sokszor szerencsés ezt inkább púderrel megoldani. Az elefántcsontszínű tónusoknak természetesebb a hatása.
Tippünk: Ha az ünnep előtt egy-egy szelet krumplit, vagy reszelt krumplipépet raksz a szemedre, a karikák elhalványodnak!

2. lépés:

A szemhéjakra egy folyékony alapozót, vagy alapkrémet hordunk fel, ez segít megtartani a színt a szemhéjon. Hosszú időn kersztül szép marad ez a smink, és ad egy olyan sugárzást is, amit enélkül nem érnél el. Ám ne tedd fel túl vastagon, mert recés lesz a szemhélyad és öregíteni fog! Applikátorral vidd fel a szemedre, hogy egyenletes legyen.


 

3. lépés:

Az első lépés a szemhéj kontúrozása legyen, amelynek teljes száradását várd meg. A legjobb, ha szemhéj tust használsz. Nagyon vékonyra rajzold, akkor éred el a kívánt hatást, egyszerűen menj végig a szem természetes formáján, nem kell semmit korrigálni! Nedvesíts be egy applikátort, és árnyald az egész szemhéjadat ahogy a képen látod. Ez a technika könnyebbé teszi, hogy a szemhéj púder jobban takarja a szemhéjat.

4. lépés:

Használj egy sötétebb színű, de azonos árnyalatú árnyékot a szemed külső sarkában, mert ez megnagyítja és sokkal kifejezőbbé teszi a szemet és a tekintetet. Most rakd fel újra a tusvonalat, majd ha megszáradt, akkor mosd össze a végeket, hogy füstös jelleget öltsün a szemhéj külső sarka. Egy keverőecsettel tudod eldolgozni a legkönnyebben.
Tippünk: A különleges események és az estélyi ruhák elbírnak egy apró kristályt a szemek mellett, és az idén ez különösen nagy divat! Farmerhez azonban túlzás!

5. lépés:
Ha úgy érzed készíthetsz egy sötétebb árnyalatot a szemhéj felső redőjére, hogy drámaibb külsőd legyen. Végül ne felejtsd el befejezni a sminket az egész szemhéjon, és a felső és alsó szempillafestéket felvinni! Figyelj, hogy egyforma rétegben vidd fel!

Súgd tovább a csajoknak és nyerd meg a Rimmel szempillafestékek egyikét! Garantált ajándék! >>>

- GK-

 

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 13552 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x