Légy saját orvosod! - Vedd kezedbe a gyógyítás irányítását!...
hirdetés
Címlap / Szépség-Egészség / Légy saját orvosod! - Vedd kezedbe a gyógyítás irányítását!

Légy saját orvosod! - Vedd kezedbe a gyógyítás irányítását!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-06-22

A teljesség igénye és szubjektív véleményezés nélkül néhány technika kerül most felsorolásra véletlenszerű sorrendben, mely a test-lélek-szellem szintjén segítségünkre lehet a betegségek leküzdésében.  


Rendezvénynaptár

Emellett még sok egyéb módszer is létezik, a választás a mi kezünkben van. Nekünk magunknak kell megtapasztalni, hogyan hatnak vagy hatottak ránk korábban, és mennyire tudunk hinni bennük. Csak mi tudjuk kiválasztani ezek alapján a számunkra legértékesebb megoldást, mert nekünk kell rálépnünk a rólunk szóló útra. Ha szükségünk van egy technikára, szembe fog jönni velünk. Váratlanul észrevesszük az utcán egy táblán, egy újságban a fodrásznál, egy könyvesboltban, az ismerősünk mesél róla vagy éppen az interneten ez lesz az első keresési találat. Jönni fog, ha nyitott szemmel járunk és igazán akarjuk. Ha szimpatikus, jó érzésünk van vele kapcsolatban, már csak ki kell próbálni és alkalmazni.
 

LÉLEK:

 • Kurt Tepperwein: Mit árul el betegséged?
 • John Bradshaw: Vissza önmagunkhoz
 • Connirae és Tamara Andreas: Mély, Belső Átalakulás
 • Pszichológus
 • Asztrológus

SZELLEM:

 • Meditáció
 • Agykontroll
 • Naplóírás, a nap átgondolása
 • Kazetta, vagy CD, amit magunknak készítettünk, önszuggesztióra, programozásra, meditációra
 • Olvasás

TEST:

 • Bioenergetikai módszerek (prána-nadi, reiki, fényadás, stb. …)
 • Masszázs
 • Jóga,
 • Tai-chi
 • Spirituális harcművészetek
 • Egészséges táplálkozás, gyógynövények, teák
 • Rendszeres mozgás, helyes testtartás


HarmoNet tipp: Hogyan legyek én a főnök a patikában? - Öngyógyítás a test-lélek-szellem tükrében >>

A három szint együttes kezelésének fontossága
A gyógyulás akkor indul el igazán, ha a test-lélek-szellem hármasát együtt kezeljük
A test technikái emelik energiaszintünket és erőt adnak a folyamat kitartó végig viteléhez. A szellem technikái segítenek a belsőnket eltakaró gondolatok tisztításában és átalakításában, szemléletrendszerünk módosításában, a tanult szerepkörök tudatosabb megélésében. A lélek technikái megtanítanak belülre figyelni, felvenni a kapcsolatot belső énünkkel, jobban megismerni önmagunkat és felismerni az okokat, összefüggéseket. Egyes technikák mindhárom szinten hatnak, csak más intenzitással, mintegy kisebb mellékhatásként. A három szint egymást kiegészíti, egységet alkot. Egyik sem lehet meg a másik nélkül. Testünk energetikai kezelése megszüntetheti a tüneteket és elmúlhat a fájdalom, de a lelki okok még bennünk ragadnak. Gondolatainkat megszuggerálhatjuk és előidézhetjük a gyógyulást, de a belátás nélkül a gyökerek még ott maradnak. Testünk és gondolataink rendbe rakása felszíni gyógyulást eredményez ideig-óráig, majd egy adódó alkalommal az elnyomás ismét előretör más betegség formájában. Ezért együtt kell kezelni mindhármukat.

Hála a majdnem halálért!
Az igazi gyógyuláshoz legbelül visz az út, amikor fizikailag megerősödünk, gondolataink tisztábbá válnak és meg akarjuk ismerni önmagunkat, belső üzeneteinket. Belsőnkhöz eljutva szembenézni az üzenettel, megismerni az üzenet tartalmát, felismerni az üzenet jelentőségét, beismerni az üzenet ránk vonatkozó jelentését és a gyakorlatban megtapasztalni az üzenet hatását, ebből áll a gyógyulási folyamat. Ha figyelünk önmagunkra, testi reakcióinkra, gondolatainkra és érzelmi megnyilvánulásainkra, észrevesszük a bennük rejlő összefüggéseket. A betegség legjobb barátunkká válik, mert felismerjük jelentőségét, ránk vonatkozó lényegét. Általa megváltozunk olyan módon, amit korábban el se tudtunk volna képzelni. Mert nem tudtunk róla. Végül a már megszűnt betegségünk egy teljesen új énünket hozza felszínre, mely életre kel és mi örömünket leljük az újonnan született önmagunkban. Hálásak leszünk a nehéz időszaknak, amin keresztül mentünk miatta és önmagunknak, hogy végigcsináltuk a nehéz szülést.

HarmoNet tipp: Te is képes vagy rá! Az öngyógyítás első lépései >>

Hit, bizalom, önértékelés
Bízni önmagunkban és hinni a siker bekövetkeztében, a legjobb barátok az ilyen munkás időszakban. Persze azok mellett az emberek mellett, akik segítenek nekünk, mellettünk állnak, legyen az barát, orvos vagy csak egy ismerős. Mert az, hogy mi vagyunk a főnökök, még nem jelenti azt, hogy egyedül kell végigcsinálnunk. Vegyük át a főnöki szerepet és dolgozzunk beosztottakkal úgy, hogy összefogjuk saját kezünkben a dolgokat. Legyünk tudatában annak, mit akarunk és miért, a kivitelezéshez pedig vegyük nyugodtan igénybe szakemberek segítségét önmagunk mellett. Együttműködésükkel segítenek, támogatnak minket előrehaladásunkban, de ne szolgáltassuk ki magunkat senkinek. Hagyjuk meg magunknak saját utunkat és csak engedjük, hogy segítőink a megfelelő irányba tereljenek akár kezeléssel, akár jó tanáccsal vagy egyszerűen csak a jelenlétükkel.

Sokszorozd meg erőidet –így!
Merjünk önmagunkkal és másokkal egyaránt együtt lenni, együtt dolgozni, mert ha kapunk, az megsokszorozza erőnket. Erősíti hitünket önmagunkban és a gyógyulásban. Legközelebb az ebből az erőből nyert életet tudjuk mi is továbbadni annak, akinek szüksége lehet rá. Amit kapunk, azt jó továbbadni a lehetőségeinkhez mérten. Így válhatunk képessé arra, hogy az önzetlen segítséget, mások odaadását, szeretetét fogadni tudjuk fenntartások nélkül. Mert már viszonozni is képesek vagyunk, megfelelés, érdek, az én és az enyém fogalmak nyomasztó súlya nélkül. Tudatában leszünk annak, hogy mi vagyunk életünk irányítói minden szinten és ezt hasznosan tudjuk kihasználni, függőség és felelősség átruházás nélkül. Ekkor már hiszünk a csodákban, mert a csoda mi magunk vagyunk. Éljünk vele, önmagunkkal.
 

És legvégül, az utolsó sorban jöjjön egy betegtájékoztató a kockázatokról és mellékhatásokról…
Mindig kockázatos, ha valaki valamit állít és azt egyszerűen kész tényként fogadjuk el. Amit más mond, az egy szubjektív burokban született információ a másik egyénnek megfelelően. Mint amikor Mr. Kakaó a kakaós palacsintát isteníti, Ms. Lekvár pedig a lekvárosat, holott mindkettő palacsinta. Kívülről egyformának tűnnek, de a színük, állaguk, illatuk, ízük a belsejük miatt teljesen más. Magunknak kell megtapasztalni, ma melyik palacsinta ízlik nekünk a legjobban. Ezért ha a fenti sorokat olvasva kételkedsz, ítélkezel vagy szimplán csak tetszik, nézd meg miért és irány a startvonal. Ezek az én tapasztalataim, amik idővel az én tudásommá értek, tapasztald meg te is a magad útján és módján!

És a mellékhatás? - Ha elkezdjük ezt az utat járni, nem várt mellékhatás akkor léphet fel, ha idő előtt kiszállunk, befejezetlenül hagyva az adott témához kapcsolódó, megkezdett fonalat. Pozitív mellékhatás pedig lehet a változás ott, ahol és amikor nem várjuk. Egy dologra koncentrálunk és más részek is átalakulnak. Egyszóval a kockázat és mellékhatás tekintete szintén csak rajtunk áll. Ahogy minden más. Az egyetlen, ami garantált, az a változás. Belül és kívül egyaránt. Így válhatunk egyre harmonikusabbá, a test-lélek-szellem evilági hármasában.

Ábrahám Beáta
 
 
[ 3386 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x