Szellem és mentalitás az öltözködésben - Szivárványszínben...
Címlap / Szépség-Egészség / Szellem és mentalitás az öltözködésben - Szivárványszínben az igazi!

Szellem és mentalitás az öltözködésben - Szivárványszínben az igazi!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-09-27

A szivárvány minden színét felvennéd? Nem hiszem el neked. A legtöbb ember számára bizonyos színek taszítók, mások pedig vonzók, attól függően, hogy mely szín energiáiból van bennük több, vagy kevesebb, mi az, amire már nincs szükségük, és mi az, ami nagyon is kell nekik, esetleg mi az, amit nem akarnak felvállalni, vagy éppen amely álcát elhordanák. 

A szivárvány minden színét elhordhatod, ha akarod, de aligha fogod összepárosítani. Kicsit nehéz, és vicces, mondjuk tényleg fehér fejfedőt, sárga sálat, piros blúzt venni zöld mellénnyel, kék farmerrel, lila térdvédővel, és barna bakanccsal, de sok sikert kívánunk hozzá. Biztosan egészen másként gondolkodsz majd a valóban szivárványszínű termékekről, batikolt, ezer szín, vagy éppen a csíkos, kevert, egyszóval textíliájában is szivárványszínt hordozó termékekről.

Miért jó, és mi a hatása?
Természetesen minden szín energiája tiéd benne általa. Meseszép, vidám. A hangulatodat javítja, az egészségedet megőrzi, betegségeidet, különösen a kedélybetegségeket pedig, igen jó eredménnyel gyógyítja.

Hogyan ne hord? Semmiképp se legyél tetőtől talpig szivárványszínű, hacsak ez nem egy egybe ruha. Ne vegyél fel két különböző módon szivárványos terméket együtt, mert lecsúszott, kiégett hippi érzetét fogod kelteni. A szivárványszínű ruhákhoz a legjobb, ha fekete, vagy fehér kiegészítőt veszel, felülre, alulra, cipőként, vagy akár ékszer formájában, a táskáról nem is beszélve, ez így harmonizál, passzol, hiszen ez a két szín hiánya (fekete) illetve teljessége (fehér) ezeknek a színeknek, egyszerre az összesnek!Hippi királylány
A szivárvány valóban a hippik szimbóluma. A hippik eredetileg a 60-as években, a társadalmi formákból kiszakadni kívánó, vissza a természethez elvet prédikáló, az ember szabadságát hirdető embercsoport volt. Természetesen, ez ahány ember, annyiféleképpen valósult meg. A szabadságot művészetekben, irodalomban, alkoholban, drogban, szabad szellemű vallásokban és szexualitásban egyaránt megtalálták, de elsősorban zenében érték el teljességüket. A legtöbb hippiről ma él egyfajta természetmániás, lepukkant, koszos, csöves képzet, valójában a hippik ember- és természetközpontú, az élet vidámságait kereső, az életet megfigyelő, filozofikusan tekintő személyek, akik az égvilágon soha senkinek sem akartak ártani. Ha több ilyen kommuna lenne ma is a Földön, vélhetőleg nem lenne éhínség, és háborúk sem nagyon, ellenben a nemi betegségek ellen komolyan fel kellene készülnünk.

HarmoNet tipp: Arany Zsófia: SZÍNTVALLÁS >>

A béke követe
A szivárványszín tehát jelképezi sokszor ezt a vidámságot, természetközelséget, a hippikkel való részvállalást, a háború és környezeti ártalmak ellen való fellépést, a békét és szeretetet, az egységes emberi szeretetet. Ez mindennek a külső kifejeződése. Mindemellett ma a Greenpeace nevű környezetvédelmi szervezet egyik jelképe is, a szervezet legfőbb akció hajójának neve ugyanis: Rainbow Warrior (Szivárvány Harcos).


Ha szeretnél te is kissé felvidulni, mert úgy érzed szép az élet, és tiéd a világ, vagy, mert éppen nem találod ezt az erőt, akkor mindenképpen szerezz be egy neked tetsző, gusztusosan szivárványos ruhadarabot, amit a legjobb bulikba is felvehetsz, ami szellemi értékét tekintve - persze bizonyos keretek között, bizonyos ruhadarabokon – komoly alkalmi megjelenésekre és könnyed helyzetekben, családias viseltnek is tökéletes. Ha pedig igazán ügyes vagy, kézzel is készíthetsz magadnak, textilfestékkel, pamut, vászon, len anyagokra, batikolt verzióban.

Fodor Kata
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 5230 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x