Szépen, természetesen, szabadon
Címlap / Szépség-Egészség / Szépen, természetesen, szabadon

Szépen, természetesen, szabadon

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-09-26

Ahogy érkezik a tavasz, előkerülnek szekrényünkből a téli arcpakolásos fiolák. Egyikhez sincs kedvünk, hiszen van, amelyik már régi, van amelyiknek a színe, van amelyiknek az illata, van amelyiknek a hatása nem tetszik. Valami újat akarunk, ami tavaszi, ami nyári. Amit csak előkapok, és már kész is. Persze ne legyen drága, és főleg legyen csupa természetes anyagból... 

 

Rendezvénynaptár
Ahogy érkezik a tavasz, előkerülnek szekrényünkből a téli arcpakolásos fiolák. Egyikhez sincs kedvünk, hiszen van, amelyik már régi, van amelyiknek a színe, van amelyiknek az illata, van amelyiknek a hatása nem tetszik. Valami újat akarunk, ami tavaszi, ami nyári. Amit csak előkapok, és már kész is. Persze ne legyen drága, és főleg legyen csupa természetes anyagból. Állatkísérletek nélkül tesztelt dologra gondolunk. Beleborsódzik a hátunk, ha újra a flakonokkal telezsúfolt polcra gondolunk, ahol szín, illat hatóanyag áradatban fogalmunk nincs, saját bőrtípusunk, és bőrünk jelenlegi állapota szerint melyiket is válasszuk. Kozmetikusunkhoz szaladunk, hogy ugyan, javasoljon már valamit. Aztán rábukkanunk a HarmoNetre és mindettől megszabadulunk.

HarmoNet program barátnőknek: A közös esti ötye-partyn a fiúk kibeszélése mellett bátran ápolhatjuk egymás arcát, segíthetünk egy-egy jó borogatás maszk felrakásában egymásnak. Összekapcsolhatjuk test-és lélekszépítő közös meditálással is. Aromaterápiás illatfüstölőkkel fokozott hatást érhetünk el.

A borogatások:
A borogatás értelme, hogy a bőrünket előkészítsük valamely kozmetikai kezelésre. A nedves, meleg, vagy forró borogatással kitágítjuk a bőr pórusait, elősegítjük arcunk és dekoltázsunk vérellátását.

Tisztítsuk meg arcunkat alaposan lemosókrémmel. Feküdjünk hanyatt. Ágyunk mellé kell készítenünk egy főzetet, melyet közösen, vagy egyedül, de mindig frissen készítsünk el. (Kamilla a gyulladások csökkentésére, bőrnyugtatásra, borsmenta és hársfa keveréke javasolt, egy kis lábas vízbe egy-egy evőkanálnyi.) Ha felforrt, le kell szűrni és a szűrt gyógyfőzetet forrón - azért ne égessen - kell feltenni az arcra és a dekoltázsra.
Keressünk erre a célra egy kiváló nedvszívású fehér textilt, (tapasztalatom szerint a legjobb a pelenka) Fektessük fel arcunkra állunktól a homlokunk felé a beáztatott és enyhén kinyomott textilt, és fedjük le egy bolyhos, vastag törölközővel, ami meggátolja a borogatás kihűlését és lenyomja az arcra a gyógyfőzettel átitatott textíliát. Ha érezzük, hogy hűl, ismételjük meg újra a műveletet. Mágikus szám a hetes, ha lehet hétszer, de ha nincs ennyi időnk, elegendő ötször is.

A száraz bőrre nem szabad gyakran felrakni ezt a fajta borogatást, de az összes többi bőrtípusra bátran alkalmazhatjuk.


Horváth Zsuzsa kozmetikus természetes módszerei a hétköznapi szépségápoláshoz. Kérdéseidet e-mailen is felteheted. (megtalálható a tanácsadók között)
Bejelentkezni a kozmetikába a + 36 1 209-1635-ös számon lehet. (Budapesten a XI. kerületben a Kosztolányi Dezső térnél)
 
 
[ 1069 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x