Stressz, kimerültség? - 70 azonnali és jótékony hatású...
Címlap / Szépség-Egészség / Stressz, kimerültség? - 70 azonnali és jótékony hatású technika a hétköznapi fáradtság ellen

Stressz, kimerültség? - 70 azonnali és jótékony hatású technika a hétköznapi fáradtság ellen

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-05-29

Napjainkban gyakran túlvállaljuk és agyonhajszoljuk magunkat, így aztán fáradtak és kimerültek vagyunk. A környezetszennyezés, a mindennapos ingázás, a helytelen étrend, az alvás- és mozgáshiány, mind negatívan befolyásolja az energiaszintünket, amely ráadásul egyre csökken, ahogy öregszünk. Ezért lett mára ennyire fontos az egészségmegőrzés és energiaszintünk fenntartása, egy életen át. 

Ne szokd meg, ne szökj meg!
A könyv újszerűsége éppen abban rejlik, hogy fölhívja figyelmünket egy olyan jelenségre, amelyhez lassan mindannyian hozzászokunk, anélkül, hogy megpróbálnánk tenni ellene. Olyan lehetőségeket kínál, amelyek könnyen elsajátíthatók, szabadon, egyénre szabottan variálhatók, az adott helyzetnek és rendelkezésünkre álló időnek megfelelően választhatók.

A könyv útmutató azoknak, akiknek elegük van már abból, hogy mindig fáradtak, és lépten-nyomon stresszhatások érik őket. Akik szánnak 5 percet arra, hogy elsajátítsák az ősidők óta ismert, különféle civilizációk által felfedezett technikákat, melyek segítségével néhány percen belül feltöltődhetnek energiával.

Mit tudhatunk meg ebből a kötetből?
Több , mint 70 db stresszoldó, roboráló technika, fáradtság elleni módszer található a kötetben. Igen nagy előnye, hogy valóban stresszelő embereknek szól. Élénk képekkel, áttekinthető részekkel. Az egész kötet szerkezetében megjelenésében a túlhajszolt embernek való. A lap szélén napszak szerinti gyakorlat-kereső található. A kötetben számos táblázatot is találunk, a külön fontos részeket kis ablakban emelik ki az oldalon. Az egész könyv szerkezetében segíti a túlhajszolt emberek keresését. Számos módszert megtalálhatunk benne, így a drágakő-, és kristályhasználatot, a gyógynövények, az illóolajok használatát. Kisebb energetikai elemzést is kapunk, megismerjük a csakrákat. Összességében véve több élénkítő, önismereti és gyógyászati módszert megismerhetünk ebből a műből, analogizálva! 


Mit nem tudhatunk meg ebből a kötetből?
Ha valójában nem egy segítő módszert keresel magadnak, hanem megismerni és megérteni szeretnéd a feladatokat, akár a csakrák, akár a színterápia, vagy bármilyen természetgyógyászati ág, és gyakorlatok működési elvét, akkor eláruljuk, ebből nem fogod megtudni, mert ez a könyv nem ezért született, hanem azért, hogy felesleges beszédtől mentesen, gyorsan és hatékonyan segítsen a kimerült modernkori embernek! 

Érdekességek a tartalomból
  • Tudta ön, hogy egy megfelelően kiválasztott kristállyal is energizálhatja magát?
  • Hívta-e már segítségül a színek energiáját ahhoz, hogy jól induljon a napja?
  • Tisztába van vele, mire jók a mantrák és hogyan alkalmazhatja őket?
  • Gondolta volna, hogy egy könnyen megtanulható vizualizációs gyakorlattal megszabadulhat az önt ért káros hatásoktól?
  • Mikor sétált utoljára mezítláb a füvön, ezzel lépve kapcsolatba a Föld energiáival?
  • Vajon mikor ölelt át utoljára egy fát?
  • …mikor szántál időt önmagadra?

A kötet összesen 70 db, a hétköznapokban igen jól alkalmazható energizáló módszert ismertet, a szervezet napi bioritmusának megfelelően, azon napszakhoz társítva valamennyit, amikor a leghatékonyabban alkalmazhatóak.

Természetes, alternatív megoldások testnek és léleknek
A részletesen bemutatott, fényképekkel gazdagon illusztrált technikák elsősorban az alternatív gyógyászat széles kínálatából merítenek. A kötet segítségével ugyanúgy megismerkedhetünk az energiaáramlást segítő ún. energiaterápiákkal (akupunktúra, reflexológia, feng shui, masszázstechnikák, shiatsu, akupresszúra, reiki, jóga, csikung), mint a szelíd gyógymódok számtalan változatával, az aroma- és virágterápiáktól az ingázáson és a színterápián át a kristálygyógyászatig. A pozitív gondolkodást elősegítő, közismert gyakorlatok (agykontroll, meditáció, írásterápia, vizualizáció, álomfejtés, pszichoanalízis) mellett olyan változatos lehetőségek közül is választhatunk, mint a mantrák és mandalák alkalmazása, az éneklés, a tapsolás, a dobolás, a tánc – legyen bár a cél egy vissza-visszatérő migrén elmulasztása, feszültségünk levezetése, testünk-lelkünk földelése vagy otthonunk energizálását célzó tértisztítás.

Szabaduljon meg pszichés terheidtől mindössze néhány másodperc alatt, hogy energikusabb, testben és lélekben is megerősödött, boldogabb és nyugodtabb emberként élhesd az életed!

Friss ébredés – energizáló légzés gyakorlata – Részelt a könyvből
„Mélylégzés
Végezz mély hasi légzést, hogy növeld a tüdőd térfogatát, és emeld a véráram oxigénszintjét, hogy távozzanak szerveidből a méreganyagok, mielőtt elkezdődik a munkanapod. 
  1. Állj egyenes tartással vagy helyezkedj el törökülésben a padlón.  Mélyen szívd be a levegőt az orrodon át, a rekeszizomból, hogy a tüdőlebeny alsó része is megteljen levegővel.
  2. Miközben tágul a mellkasod, érezd, ahogy a levegő felfelé halad a tüdődben, teletöltve a lebenyeket, majd tartsd bent néhány másodpercig.
  3. Lassan lélegezz ki, az orrodon keresztül, előbb a tüdő felsőrészéből,. Majd egyre lejjebbről fújva ki. Végezd el ezt a légzőgyakorlatot 5-10 percig minden reggel.”

HarmoNet tipp: Mary Lambert: Természetes erő a testnek és léleknek - 70 azonnali és jótékony hatású technika a hétköznapi fáradtság ellen >>
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 7927 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x