Megdöbbentő! Fokhagyma mérgezési sokk - lehet mégsem olyan...
Címlap / Szépség-Egészség / Megdöbbentő! Fokhagyma mérgezési sokk - lehet mégsem olyan egészséges?

Megdöbbentő! Fokhagyma mérgezési sokk - lehet mégsem olyan egészséges?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-04-17

A fokhagymában található szulfon-hidroxil ion áthágja a vér és agy védelmi vonalát és a legmagasabb létezési formák, valamint az agysejtek számára specifikus méregként hat. Lehet, hogy nem is olyan egészséges? Őszintén a szívbarátnak gondolt növényről. 

Miért mérgező a fokhagyma?
A fokhagymában található szulfon-hidroxil ion áthágja a vér és agy védelmi vonalát és a legmagasabb létezési formák, valamint az agysejtek számára specifikus méregként hat.
Megrökönyödésünkre ezt akkor fedeztük fel
– írja tanulmányában Dr. Bob Beck - az EEG feedback műszerek (electro-encephalograph cap - elsősorban agyi elektromos történések, így az epilepszia vizsgálatára is használható készülék, visszacsatolásos formában – biofeedback – az agyhullámok feltérképezésére, megismerésére és irányítására, így egyfajta önfejlesztésre is alkalmazható műszer – a szerk.) legnagyobb gyártója voltam a világon. Olyan személyeket szűrt ki a gép, akik ebédidejükből tértek vissza és az encephalograph szerint – amit a fejlődésük kalibrálására használtunk – a klinikai halál állapotában voltak.

„Nocsak, mi  történt?” – kérdeztük.
„Elmentem egy olasz étterembe, és a salátaöntetem rengeteg fokhagymával volt fűszerezve!” – hangzott a válasz.
Ezek után aláíratattunk velük (az agyhullám-tréning végzőivel, a műszereket fejlesztő tesztalanyokkal – a szerk.) egy nyilatkozatot, hogy senki nem élt fokhagymával a képzések előtt, különben az idejüket és pénzüket raboljuk csak... beleértve az én időmet is.

 

A profik tudják… legalábbis, akik pilóták voltak vagy részt vettek tesztrepüléseken

Az 50’-es években repülésteszteket végző mérnök voltam a Doc Hallani repülőalakulatnál – meséli tovább történetét Bob Beck. - A pilótaorvos minden hónapban megjelent és emlékeztetett minket: „Ne merjetek 72 órával a felszállás előtt fokhagymához nyúlni, mert felére, harmadára csökkenti a reakcióidőt! Háromszor lassúbbak lesztek, mint azelőtt, mielőtt megkínáltátok volna magatokat néhány gerezd fokhagymával.”

Nem értettük, miért (mondja ezt), egészen addig, amíg 20 évvel később az Alpha-Metrics Vállalathoz nem kerültem. Biofeedback rendszereket, műszereket fejlesztettünk, és felfedeztük, hogy a fokhagyma rendszerint áthangolja az agyhullámokat.

HarmoNet tipp: A csodálatos fokhagyma >>

Így elindítottam egy tanulmányi kísérletet Standfordban, és valóban azt találtuk, hogy a fokhagyma méreg! Ha egy gerezd fokhagymával bedörzsölöd a lábad, kis idő múlva a csuklódon is érezheted. Az egész testedet áthatja. Emiatt van a DMSO-nak a fokhagymával azonos, intenzív szaga: az a bizonyos szulfon-hidroxil ion minden akadályon keresztülhatol, még a nagyagytörzsön (corpus callosum) is. Minden biokertész, aki nem akar DDT-t (rovarirtó szer) használni, tudja, hogy a fokhagyma a leghatékonyabb eszköz a rovarok kiirtására.

 
Házi kísérlet – Te is megpróbálhatod
Napjainkban a legtöbb ember szinte egész életében azt hallja, hogy a fokhagyma milyen egészséges, hogy milyen jó nekünk, mi pedig, ezeket az embereket éppúgy a tudatlanok közé soroljuk, mint azokat az anyákat, akik a századfordulón morfium-szulfátot vettek a patikákban, hogy gyermekeiket álomba ringassák.

Ha vannak olyan pácienseid, ismerőseid, akik enyhe fejfájásra panaszkodnak, vagy koncentrációs zavarokkal küzdenek, akik nem tudnak eléggé a számítógépre összpontosítani délutánonként, akkor tégy egy kísérletet – megéri a fáradságot!

HarmoNet tipp: Tél végi immunerősítés felsőfokon - fokhagymával >>

Kérd tőlük, hogy hagyják el a fokhagymát és figyeld meg, ahogy egyre jobban javul az állapotuk, nagyon-nagyon rövid időn belül. Aztán mintegy 3 hét elteltével engedd meg nekik, hogy ismét egyenek egy kevés fokhagymát. Azt fogják mondani: „Te jó ég, fogalmam sem volt, hogy ez volt a problémáim oka!”

Ez a szagtalanított fokhagymára, a Kyolicra, éppen úgy érvényes, mint az összes többi, a piacon kapható más fokhagymás készítményre. Bár elsőre talán nem túl népszerű elmélet, de a kísérletek szerint ez az igazság, el kell mondanom nektek – zárja cikkét Bob Beck.

ISKCON >>
Képek: Piqs.de
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 20115 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x