Várjuk egészségben az őszt!
hirdetés
Címlap / Szépség-Egészség / Várjuk egészségben az őszt!

Várjuk egészségben az őszt!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-04-19

Itt az október, elmúlt a szüret, tele a kamra: itt az ideje, hogy egészségünket is felkészítsük az évszakváltásra. Jön a hideg, az első fagyok, ami újabb próbatételt jelent szervezetünk számára. Ha erősek, egészségesek vagyunk, és sok mozgással, vitaminokkal, napfénnyel töltekeztünk fel a melegebb hónapokban, akkor vitálisan várhatjuk a hidegebb évszakot. Így sem árt azonban az elővigyázatosság, hiszen a ködösebb, szürkébb napokon sokan kezdik fújni az orrukat, panaszkodnak torokfájásra, influenzára, hasfájásra. Ahogy megérkezik az évszakváltás, a kórokozók kezdenek megerősödni, és próbára teszik immunrendszerünket. 


Rendezvénynaptár
Lábon hordott influenza
Ahogy hűvösebbre fordul az idő, többet kell törődnünk önmagunkkal és szervezetünkkel, ha egészségben szeretnénk élvezni a színesedő őszi természetet, a kerti munkákat vagy a napsütéses őszi sétákat. Amit mi magunk megtehetünk ősszel, az a rendszeres, változatos táplálkozás, sok mozgás a friss levegőn, vitaminok fogyasztása, hogy immunrendszerünk a lehető legjobb állapotban várja majd a vírusok és baktériumok támadásait. A hideg, nyirkos idő sokak számára jelent egyet az influenzaszezon kezdetével. Nem kellene ennek törvényszerűen bekövetkeznie, és ha megtesszük a szükséges óvintézkedéseket, akkor az idei ősz egészségben telhet. Ha az immunrendszerünk jól működik, akkor felfalja a betolakodókat, és ellenanyagokat is termel ellenük. Egészséges embereknél a vírusok, baktériumok jelenléte a szervezetből azonnal kiváltja a megfelelő immunválaszt, tehát a beteget a saját védekező rendszere gyógyítja meg. Manapság lábon hordjuk ki a betegséget, visszajárunk betegen a stresszes munkahelyre, nem táplálkozunk rendesen. Megannyi felesleges gondot okozva ezzel védekező rendszerünknek.
 


Egészségi állapotunk felmérése

Legyen immunrendszerünk bármilyen állapotban, tehetünk óvintézkedéseket, ám ha mégis kellemetlen tüneteket észlelünk, legfontosabb, hogy azonnal reagáljunk szervezetünk kérésére. Ha már a kora őszi időben fertőzésekkel, légúti betegségekkel szembesülünk, fogadjuk el, hogy szervezetünk kimerült és segítségre szorul. Hogy pontos képet kapjunk önmagunkról, ne tétovázzunk ilyen esetben orvosi és laboratóriumi segítségért fordulni. Egy alapos egészségügyi állapotfelméréssel átfogóbb képet kaphatunk betegségeinkről, a tüneteink mögött húzódó okokról, de fény derülhet olyan közérzeti problémák okaira is, melyek akár már régóta megnehezítik mindennapjainkat. A gyors és biztos gyógyulás feltétele az időben felállított precíz diagnózis és a segítő intézkedések megtétele. Ha betegek vagyunk, először is nyugalomra, melegre és pihenésre van szükségünk. Ha gyorsan és célzottan cselekszünk, hamarabb meggyógyulunk, és sokkal kisebb a veszélyes szövődmények kockázata is. Kész laborleletünk értékelésében és tüneteink, betegségeink megismerésében segítségünkre van az internetes laboratórium, a labtestonline.hu oldal.Laborlelet az interneten

Laborlelettel a kezünkben láthatjuk szervezetünk aktuális erejét és gyengeségeit, így könnyebb célzott segítséget adni számára, hogy kórokozók támadása esetén is az egészség irányába billenjen a mérleg. Egészségünk fenntartása, megőrzése és a betegségek megelőzése nagyban befolyásolja jó életminőségünket, így a legjobb azt saját kézben tartani. A labtestonline.hu oldalt böngészve áttekinthetjük az életkorunkhoz mérten szükséges szűrővizsgálatokat, hogy idejében megelőzzük a bajt. Ha mégis megbetegszünk, megismerhetjük betegségünk jellemzőit, összefüggéseit, láthatjuk a vizsgálatokat, és a szükséges kezelések menetét, lehetőségeit is. Képet kapunk a betegségünk lefolyásáról, tüneteink összefüggéseiről. Az oldalon azonosíthatjuk laborértékeinket, utánanézhetünk tüneteink okának, tippeket kaphatunk a betegségek kivédésére is. Ráadásul sokan ok nélküli félelmeik miatt nem törődnek eleget egészségükkel. Sokkal kevésbé félelmetes, amit ismerünk, így hát ne tétovázzunk böngészni az oldalt, ismerkedni szervezetünkkel, önmagunkkal! Aktív életstílusunk fenntartása, egészségünk megőrzése a kezünkben van ősszel is! Egészségünk elérhető!


labtestsonline.hu 
 
[ 2163 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x