Jövő héten Egy Cseppes Patikahét
hirdetés
Címlap / Szépség-Egészség / Jövő héten Egy Cseppes Patikahét

Jövő héten Egy Cseppes Patikahét

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-02-26

November 12-18. között az Egy Csepp Figyelem Alapítvány ismét Egy Cseppes Patikahetet szervez. A mostantól Cseppont Patikáknak nevezett “egycseppes" gyógyszertárakban egészségügyi szűrésekre egész évben lehetőség nyílik, de az Egy Cseppes Patikahéten egyes gyógyászati segédeszközök 27% kedvezménnyel vásárolhatók meg. 


Rendezvénynaptár
Az Erős Antónia által életre hívott Egy Csepp Figyelem Alapítvány hagyományosan évente kétszer hirdeti meg az Egy Cseppes Patikahét elnevezésű programját, hogy mindenkihez eljuttassa az üzenetet: a Cseppont Patikákban egész évben lehetőség van jelképes összegért a vércukorszint és a vérnyomás ellenőrzésére, sőt a legtöbb helyen még a koleszterinszint tesztelésére is.


A patikai szűrések lehetőségét az Egy Csepp Figyelem Alapítvány teremtette meg a gyógyszerészekkel közösen 2005-ben, és mára országszerte több, mint 500 Cseppont Patikában érhetők el jelképes összegért a helyi egészségügyi szűrések. A Cseppont Patikák listája egyre bővül; az Egy Csepp Figyelem Alapítvány honlapján mindenki könnyen megtalálhatja a számára legegyszerűbben megközelíthető “egycseppes” gyógyszertárat.

November 12-18. között az Egy Cseppes Patikahéten a Cseppont Patikákban 27% kedvezménnyel vásárolhatók meg egyes gyógyászati segédeszközök. Az “egycseppes” gyógyszertárakat mostantól Cseppont Patikáknak nevezi az alapítvány, ami arra utal, hogy ezeken a “check-point”-okon minden érdeklődőnek lehetősége van egészségi értékeinek ellenőrzésére.


Magyarországon ma 750 ezer regisztrált cukorbeteg él, és ugyanennyien nem tudnak arról, hogy cukorbetegek. A 2-es típusú cukorbetegség egészséges életmóddal megelőzhető, a szövődmények részben a korai felismeréssel elkerülhetők. Az Egy Csepp Figyelem Alapítvány 2005 óta több tízezer ember egészségügyi értékeit mérte meg ingyenes programjaiban.

Az Egy Cseppes Patikahét támogatói az Accu-Chek Active, az Accutrend Plus és a dr.hu.

További információ a honlapon >> 
 
[ 2698 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x