Az utolsó pillanatban kerülte el a műtétet a magyar énekesnő!...
hirdetés
Címlap / Szépség-Egészség / Az utolsó pillanatban kerülte el a műtétet a magyar énekesnő!

Az utolsó pillanatban kerülte el a műtétet a magyar énekesnő!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-05-10

Egy énekesnő számára a hangszálai a munkaeszközei. Ha e két vékony kis szerv megsérül vagy megbetegszik, az akár a karrierje végét is jelentheti. Polyák Rita, akit az ország az Éjjel-Nappal Budapest című sorozatból ismert meg jobban, átélte ezt a félelmet. 


Rendezvénynaptár
Régen, még középiskolás koromban valami történt a hangommal, nem úgy csengett, ahogy megszoktam. Kiderült, hogy csomók keletkeztek a hangszálaimon. Szerencsére időben orvoshoz mentem, így megúsztam a műtétet, de még mindig megvan a füzetem, amibe akkoriban a mondandómat írtam, hiszen két hónapig egyáltalán nem szólalhattam meg. Azóta sem írtam olyan sokat! – emlékezett vissza Polyák Rita kényszerű némaságára. A betegség emléke azonban kísérti őt. - Azóta is rendszeresen kontrollra járok, hiszen énekesnőként nagyon kell vigyáznom a hangomra. Tíz évvel ezelőtt volt a nagy kivizsgálás, de az elmúlt másfél-két évben nem jártam orvosnál, mert nem használtam az énekhangomat az Éjjel-Nappal Budapest forgatása miatt. Most, hogy a kamera túloldalán vagyok és közben visszatértem az énekléshez is, újra meg kellett nézetnem a hangszálaimat, nehogy baj legyen. Korábban igazi horror volt számomra egy ilyen vizsgálat, de szerencsére találtam egy olyan helyet, ahol minden félelmemet elfeledtem! – mesélte Rita.


Régen kínszenvedés, most néhány perc

Annak idején a gégetükrözés iszonyú élmény volt, emlékszem, megfogták és kihúzták a nyelvem, majd egyszerűen lenyomtak a torkomba egy kis tükröt és úgy vizsgálta meg az orvos a hangszálaimat. Az öklendezés volt a legszörnyűbb az egészben, amit az ember ilyenkor nem tud kontrollálni. Ez az emlék kísértett akkor is, mikor beléptem az Ezüstfény Klinika kapuján, de hihetetlenül kellemes meglepetésben volt részem! – mesélte mosolyogva Rita, aki arról is beszélt, milyen volt az újfajta vizsgálat. – Mindenki kedves és profi volt az első pillanattól fogva, ez nagyon megnyugtatott engem. Az általános kikérdezés után következett a gégetükrözés, bevallom, összeszorult a gyomrom, előjöttek a régi emlékek. De ami ekkor következett, nagyon meglepett! A bumfordi tükör helyett egy nagyon vékony, endoszkópos eszközzel nézte meg a hangszálaimat a doktor. Ennek a szerkentyűnek ráadásul saját, LED-es világítása is volt, így nem kellett erős fényű lámpa előtt sem ülnöm, ami azért jó, mert nem káprázott a vizsgálat után percekig a szemem! – idézte fel a történteket mosolyogva a híresség.


  
Rendszeresen koncertezik, udvaron is énekel

Miután az általa alakított karaktert kiírták az Éjjel-Nappal Budapest című napi sorozatból, Rita élete gyökeres fordulatot vett. Rendezőként továbbra is részt vesz a stáb munkájában, de mostanában egyre több koncertet is ad! - Havi 4-5 fellépésem van a Polyák Rita és a RegiBand nevű formációmmal, legutóbb például az otthonomnak helyet adó budapesti társasház belső udvarán adtunk egy kis koncertet a lakóközösségnek és a barátoknak. – mondta Polyák Rita. 
 
[ 20821 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
/img/hirdetes/2021/baby_more.png
 
x