HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2018-05-27
Címlap / Szépség-Egészség / A Guess-szel megtalálod Önmagad

A Guess-szel megtalálod Önmagad

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2018-05-27

Azok a fiatalok, akik színes, egyedi és trendi kiegészítőinket választják, saját stílussal rendelkeznek. Megtalálják és kifejezik önmagukat. A Guess küldetése az, hogy divatos kiegészítői által magabiztosságot, és pozitív énképet adjon viselőinek.  

 

 

 

Nem véletlen, hogy kollekcióik igen széles spektrumon mozognak, hiszen nincs két egyforma ember, nincs két egyforma stílus. Merész? Kirívó? Feltűnő? A Guess kiegészítői között minden kalandvágyó megtalálja a kedvéhez valót. Trendi? Vagány? Önkifejező? A Guess a kevésbé harsány egyéniségeknek is megannyi lehetőséget kínál. A hölgyeknek szóló széles termékpaletta mellett, külön figyelmet fordítanak a férfiak észbontó igényeinek kielégítésére is.

Az egyedi és sokrétű stílus mellett a Guess nagy hangsúlyt fektet arra, hogy termékei a minőségi skálán is a legmagasabbat érje el. Minden egyes ékszer, vagy karóra aprólékos kidolgozással, részlet gazdag kivitelezéssel készül. Aki a Guess kiegészítőit viseli, az azt is ki tudja fejezni, hogy figyel a kifogástalan minőségre, és a legapróbb részetekre. 

Kattints ide és kövesd nyomon Te is a GUESS világát Facebook oldalukon!

A Guess célja, hogy olyan értékek mellé álljon, amilyeneket a HarmoNet is képvisel. Éppen ezért ajánlott fel egy igazán egyedi karórát a HarmoNet 18. születésnapjára. A Guess Colorful kollekciója bohém és színpompás órái garantáltan feldobják a hangulatot friss és változatos vonalvezetésükkel. Minden egyes darab kacér megjelenésében érződik a vidámság és a vérpezsdítő hangulat.

Játssz a HarmoNettel, és legyen a Tiéd egy igazán különleges Guess karóra!


(X)
 
 
[2331]
spacer


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
/img/hirdetes/everness-partnerprogram_banner_300x250-anim.gif
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x