Törődj többet a lábaddal, kényeztesd a legfinomabb talpmasszázzsal,...
hirdetés
Címlap / Szépség-Egészség / Törődj többet a lábaddal, kényeztesd a legfinomabb talpmasszázzsal, minden nap!

Törődj többet a lábaddal, kényeztesd a legfinomabb talpmasszázzsal, minden nap!

Forrás: Mediwel
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-05-08

A talpunkon állunk és járunk, futunk, táncolunk, lábaink egyetlen nap alatt több száz tonnányi terhet viselnek. Az arcunkat, kezünket gondosan ápoljuk, a lábainkra viszont rá se hederítünk. Kényelmetlen cipőkbe szorítjuk, eldeformáljuk, vérkeringését elszorítjuk, a tűsarkakkal pedig természetellenes pózba kényszerítjük. Ha ez a testrészünk beszélni tudna, elmondaná, hogy…  


Rendezvénynaptár
…jól esne egy masszázs. A kézi talpmasszázs is finom, de a minden napos, rendszeres talpmasszázsnál nincs hatékonyabb egészségmegőrző módszer lábaink, talpaink jó állapotának megtartására. A napi talpmasszázs nem csak az elnehezedett lábainkra, de a talpunkban található több tízezer idegvégződés miatt az egész testünkre rendkívül kedvező hatást gyakorol!

 
 
Amikor a manuálterápia élménye kézen fogva jár a legújabb technológiával. 
 
A Mediwel intelligens talpmasszírozója, az OTO Adore Foot 15 perc alatt felfrissíti a lábat és elűzi belőle a fáradtságot, használata után azonnal könnyebbnek fogod érezni a lábaidat. Javítja a vérkeringést, csökkenti a stresszt és kellemes relaxációs masszázzsal kényeztet. A készülék világviszonylatban is egyedülálló technológiával, 24 különböző méretű és alakú masszírozófejjel a talp összes reflexológiás pontját eléri. Két ponton a bokát is masszírozza és stimulálja az Achilles-ínat, amely az egyik legfontosabb reflexológiás pontunk: az egész test vitalitására hatással van. 

 
 A talpunkon keresztül testünk öngyógyítható mechanizmusai is aktiválódnak. Talpunkban végződik a testünket behálózó mintegy 70.000 idegpálya. Akkor vagyunk egészségesek, ha ezeken az energiapályákon szabadon áramlik az energia. Ha valahol elakad, az adott területhez kapcsolódó szervünk megbetegedhet. A talpzónák és a hozzájuk tartozó szervek között reflexológiás kölcsönhatás áll fenn: szerveink betegsége talpunkon kitapintható, ha pedig talpunkat masszírozzuk, képesek vagyunk jó irányban befolyásolni egészségünket. Az OTO Adore Foot a talpzónák masszírozásával szabályozza testünk áramló energiáit, stimulálja szerveinket és testrészeinket, és beindítja öngyógyító folyamatainkat.

 

Ha szeretnél többet megtudni erről az otthon is könnyen használható, talpmasszírozó készülékről, akkor keresse fel a www.mediwel.hu/oto-adore-foot oldalt. Ha szereted lábaidat és odafigyelsz talpad jelzéseire, akkor általa képes leszel befolyásolni egészségedet, jelenedet és jövődet.
www.mediwel.hu 

  
 
[ 1886 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
/img/hirdetes/2021/baby_more.png
 
x