HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-01-21
Címlap / Szépség-Egészség / Ne csak küzdj, előzd meg - homeopátiával!

Ne csak küzdj, előzd meg - homeopátiával!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-01-21

Hogyan lehetünk egészségesek homeopátiával? A válasz nagyon egyszerű : TERMÉSZETESEN! Akkut és krónikus betegségek esetén használják a legtöbben, de megelőzésre és immunerősítésre is kiváló!  

 

A világon az emberek több mint a fele gyógyul és gyógyult homeopátiával. Csak, hogy néhány nevet említesek: John McCartney, David Beckham, az angol királyi család, Catherine Zeta-Jones, Cher, Cindy Crawford, Pamela Anderson, Tina Turner, Monica Belucci és még sorolhatnám.

Homeopátiás készítményeket kortól, nemtől, vallástól és társadalmi hovatartozástól függetlenül lehet alkalmazni. Nem tartalmaznak toxikus vegyületeket és nem károsítják szervezetünket. Nem rakódnak le mérgező anyagok és nem terhelik a belső szerveinket, mint pl a vesét vagy a májat.
Sokan bajlódtunk már a gyógyszerek által okozott mellékhatásoktól, amik lehetnek enyhék, de lehetnek komolyabbak is. A homeopátia nem okoz ilyesfajta kellemetlenséget. Visszaadja az életenergiánkat, ezáltal napról-napra energikussá válunk és a szervezet ebben a visszaállított energiában meggyógyítja a betegségünket. Bármilyen betegségről is legyen szó.

 
De ne csak akkor gondoljunk a homeopátiára, ha már baj van. Alkalmazhatjuk megelőzésre és immunerősítésre is. Ha időben elkezdjük a szedését, elkerülhetjük a téli járványokat vagy megelőzhetjük vele az allergiás reakciókat is.

Akut és krónikus betegségekben egyaránt hasznos, valamint fizikai és mentális tünetekben is igen hatékony. Nagyon sok olyan esetről hallunk, hogy a nyugati orvoslás nem tud megfelelő gyógymódot adni bizonyos betegségeknél, sokkal inkább a tüneteket tudja csak csökkenteni. De mit is jelent ez? A tünetet csökkenti, vagyis elfedi, de az alapbetegség, nincs meggyógyítva. Tovább szenvedünk és bízunk a gyógyszerekben, hogy legalább estig ki tudjuk húzni velük. A homeopátia itt is tud segíteni. A homeopátia nem a tüneteket gyógyítja, sokkal inkább egy mélyebbre ható gyógyulást okoz. Az okot szünteti meg és ezzel együtt a gyógyulás útjára vezet.

Aki már megtapasztalta az egészséget, miért is ne tartaná meg? Homeopátiával visszaállítjuk a természetes életfolyamatokat, megszűntetjük az alapproblémát és energiát adunk a szervezetnek.

HOMEOPÁTIA A TERMÉSZETES VÁLASZTÁS!
 
 
 
[890]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x