Feküdjek kés alá, hogy csöcsöt villantsak?!
Címlap / Szépség-Egészség / Feküdjek kés alá, hogy csöcsöt villantsak?!

Feküdjek kés alá, hogy csöcsöt villantsak?!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-19

Tisztázzuk előre: az egészségügyi plasztikával, meg azzal, ha valaki a négy gyerek szoptatása után vizslafüllé változott melleivel akar valamit kezdeni, a világon semmi bajom nincs. De azzal igenis van, hogy mennyire ránk, nőkre akarják tolni a szépészeti műtéteket, plasztikai beavatkozásokat, mellnagyobbítást és orrkisebbítést, sőt, az intim plasztikát is.  

Olvasom, hogy lesz egy nagy plasztikai happening. (Érdemes csak belenézni a műsorba...)

Túl azon, hogy vagdaltassa szét meg össze magát, akinek két anyja volt, az is felmerül bennem, hogy miért van erre igény? Nem elég műanyag körülöttünk már minden? Műkaját eszünk, műzenét nyom a rádió, legyünk mellé műnők is?

Bóti cici mindenek felett?


Nyerhetek a tombolán egy teljes mellplasztikát is, de jó. 100 éve harcolnak a nők azért, hogy egyenrangúnak számítsanak a férfiakkal, meg ne nézzenek minket szexuális tárgynak. Szerintem elég durva, hogy még 2019-ben is az a trend, hogy csöcsöt villantsunk, és hagyjuk, hogy a pasik a melleinkkel beszélgessenek. (Ismeri mindenki ezt a típust, aki leül veled szemben, akár komoly dologról tárgyalni, és nem a szemedbe néz, csak a cicire bír fókuszálni.)


Tényleg itt tartunk még mindig? Hogy számít, mekkora a mellem?


És nem csak a mellméret a kérdés. Miért tartjuk ennyire fontosnak a külsőségeket? Nem azt mondom, hogy szakadtan és koszosan kéne egymást boldogítanunk, de nem ér többet a természetesség, mint a megcsinált szépség?

Azt gondolom, hogy a plasztikáztatás csak valamiféle pótlék… azoknak, akik elégedetlenek magukkal. Valójában nem a testükkel elégedetlenek, de arra sokkal egyszerűbb ráfogni.

Azért nem találom meg a páromat, mert ronda vagyok. Kicsi a mellem, lóg a szemhéjam. Öregnek nézek ki (van a programban olyan előadó, aki 10-15 évet „fiatalít”). Három fülem van. Na, jó, az extrém esetek, amikor a mindennapi életet lehetetleníti el egy – plasztikai úton orvosolható – testi elváltozás, pl. mert folyamatosan megbámulják az embert, beszólnak, stb. szerintem is kivételt képeznek. De ezek elenyésző százalékban fordulnak elő.

Az ok szerintem sokkal mélyebben van, faragtathatok én magamból Barbie babát, ha nem vagyok képes önmagam elfogadására, akkor Barbie-ként sem leszek az.

A lelkünket, igazi énünket semmilyen csúcssebész kése nem fogja széppé szoborni. Akkor meg minek?

 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 1989 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x