Dönts most! Gyáva pápaszemes lennél, vagy egy bátor látó?...
hirdetés
Címlap / Szépség-Egészség / Dönts most! Gyáva pápaszemes lennél, vagy egy bátor látó? - Éva története

Dönts most! Gyáva pápaszemes lennél, vagy egy bátor látó? - Éva története

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-04-12

Lézeres szemműtét. Elképzeltem, ahogy ott fekszem, és valakik a szememet piszkálják. Már maga a gondolat iszonnyal és rettegéssel töltött el. Közben szemüveg nélkül alig láttam. Ma már nem hordok szemüveget és utólag nem értem magam, miért kellett ennyire rettegni! - Őszinte történet.  


Rendezvénynaptár
 Amikor 11 éves voltam, hirtelen kezdett romlani a szemem – meséli Évi, aki kérte, hogy nevét változtassuk meg. Egyre erősebb és erősebb szemüvegekre volt szükségem, végül már -7 dioptriánál jártam. 23 éves koromban az akkori szemészem külföldre készült, és az utolsó beszélgetésünkön ezt mondta: - Ha nem végeztetsz egy lézeres szemműtétet, akkor valószínűleg sosem látsz majd elég jól. Aztán elmesélte, hogy ő külföldön egy lézeres klinikára fog menni dolgozni, és ez a jövő. 
Kapaszkodtam a szemüvegbe 


Ma 28 éves vagyok, nem viselek szemüveget. Látok. De azok a szavak a fülemben csengenek. Már akkor is tudtam, hogy a szemészemnek igaza van. Rettegtem a szemromlástól de hozzászoktam már a szemüveges léthez. Reggel még csukott szemmel tapogattam ki az éjjeliszekrényen a szemüvegemet, és úgy nyitottam ki a szemem, hogy már rajtam volt a szemüveg. Este úgy tettem le a szemüveget, hogy szinte nem kellett nélküle lennem egy pillanatig sem. Féltem a szemüvegem nélkül és ezért kapaszkodtam bele. Az eszem tudta, hogy nagy a baj, de a szívem félelmei nem engedték. 
 

Egy rakás szerencsétlenségnek éreztem magam


27 éves lettem, amikor újra éreztem, hogy valami nem oké a szemüveggel. Odahaza is gondok voltak, akkoriban szakítottam a fiatalkori szerelmemmel, visszaköltöztem az anyukám házába, és egy rakás szerencsétlenségnek éreztem magam. Hittem benne, hogy a rosszabb látás mögött pszichés okok is húzódnak. Mindenféle önismereti módszert kipróbáltam, voltam szemjógán, szemtréningen, chi -kungozni kezdtem és kineziológushoz jártam. Próbáltam az Agykontrollal javítani a szememen, egy dolgot nem tettem: - nem mentem el szemész orvoshoz. Lelkileg sokkal jobban lettem. Közben szüleim segítségével vettünk egy házat a városunk külső részén, és nem messze tőlem volt egy jóga stúdió, ahol megismerkedtem egy másik kineziológussal. 
 

Dönts most – egy gyáva pápaszemes akarsz lenni, vagy egy bátor látó? 


Az új kineziológusom az első találkozásunkon alaposan kikérdezett, végig hallgatta a történetemet, de a rózsaszín ezoterikus felhők helyett egy kemény kérdést szegezett a mellkasomnak. Azt hittem, hogy lefordulok a székről: - Dönts most – egy gyáva pápaszemes akarsz lenni, vagy egy bátor látó? Ahogy döntesz, abban foglak támogatni! Elbőgtem magam. A két legnagyobb félelmem akadt össze egymással: A rettegés, hogy a szememhez nyúlnak, és a rettegés attól, hogy nem látok.

 

Minden ugyanonnan eredt – a születésemtől! 


Mikor megértettem, hogy a két félelmem valójában egy és ugyanaz: féltem a szememet, már tudtunk ezzel a félelemmel dolgozni. Korábban az alternatív gyógymódokkal próbálkoztam, most azzal, hogy a saját valódi alternatíváimat nézzem végig. Az oldás során a születésemig, az első szemcseppentésig jutottunk, és úgy tűnt, ott lapult a félelem gyökere. Ezt oldani tudtuk. 

 
Kicsit könnyebb volt a dolgom, mert a kineziológusom már átesett szemműtéten, és részletesen elmesélte, hogy a Sasszemklinikán mi történt vele. Egy percig nem gondolkodtam, hogy hová menjek, mert tudtam: nem az számít, hogy mennyibe kerül, hanem az, hogy én teljesen biztonságban tudjam érezni magam és újra jól láthassak. Bár nem volt túl sok pénzem – gondolhatod, a ház vásárlás utáni hónapokban voltam – de arra gondoltam inkább, hogy mennyit kereshetek majd akkor, ha újra jól látok, és mennyit akkor, ha nem. Biztosra kellett mennem. A legjobb helyre! 

 


A rettegés csúcsa 


Őszinte leszek: bár a klinikán mindenről alaposan tájékoztattak, beszélgettem másokkal, akik voltak már lézeres szemműtéten, és én magam is utána olvastam a dolgoknak, a műtét napján én majdnem nem mentem el. Este alig bírtam elaludni, úgy izgultam, reggel persze elaludtam egy kicsit. Folyamatosan bojkottáltam magam – reggel nem indult az autóm, édesapámat kellett megkérni, hogy vigyen el. Leöntöttem magam a benzinkúton, és természetesen otthon felejtettem egy fontos igazolványt, amit aztán édesanyámnak kellett befotóznia és utánam küldenie. Mindent megtett a tudatalattim, hogy ne sikerüljenek a dolgok – biztosan ismeri mindenki ezt az önkorlátozást. De a klinikán rugalmasak és kedvesek voltak. 
Végül eljött a nagy pillanat – a szememre irányult a lézer és én úgy éreztem, hogy mindjárt meg fogok halni. 

 

… aztán nem haltam meg. 


Utólag nem is értettem, hogy miért féltem ennyire. Az egész mindössze pár percig tartott, mire eljutott az agyamig, hogy meg kéne nyugodnom és fel kéne készülnöm, akkor szóltak, hogy készen vagyunk. Csak a második szólításra ért el az agyamig, hogy mit mondtak nekem. A Sziklás hegység szakadt le a szívemről. Várakoztam egy keveset a klinika várjóban. A barátnőm, akivel megbeszéltük, hogy a következő éjszakát pihenő időt nála töltöm, a klinika előtt várt. A következő pár órában kissé fátyolosan láttam, mintha egy vízesés közepén állnék és úgy könnyeztem, mintha hagymát pucolnék. Mindössze egyszer vettem be egy fájdalomcsillapítót, azt is csak megelőző jelleggel, rendszeresen cseppentettem a szemembe a megbeszéltek szerint. Rövid pihenő után a műtét után kb. 5 óra múlva nyitottam ki először a szememet, először a barátnőm arcát láttam meg. Minden részletét, jobban, mint valaha szemüveggel. Másnap kontrollra mentünk, ahol olvasótábla alsó sorait is el tudtam olvasni, 125%-os a látásom. Aznap nagyon jól éreztük magunkat, rengeteget beszélgettünk, meditáltunk és egy keveset sétáltunk. 
 

Profilkép csere – szemüveg nélkül! 


A barátnőm nagyon ügyesen tud fényképezni, szóval elhatároztuk, hogy ideje lecserélni egy szemüveg nélküli arcra a profilképemet. Smink nélkül, simogató selyemfények közt, a Feneketlen tónál készült el az új profilképem. Úgy éreztem, hogy a kép nem csak engem ábrázol: ez én vagyok! Ez vagyok én! A szemüveges, régi lány sosem volt igazi. Ez az új arc az, amilyennek én valóban látom magam. Szerintem még egyetlen fotóm sem kapott ennyi lájkot és gratulációt, mint ez az új! 
 

A kis sas – az erő üzenete 


Apukám csak este tudott értem jönni, mivel nem működött az autóm induláskor, így aztán egyedül bóklásztam a plázában. A barátnőmnek a harmadik nap már dolgoznia kellett, én, a kis elővigyázatos, - bár mondták, hogy egy nap után mehetek dolgozni, - inkább kivettem egy egész hét szabadságot. Nem tudom, hogy keveredtem unalmamban egy játékboltba, ahol megpillantottam egy kis sast. Úgy éreztem, ez lesz a megfelelő ajándék a kineziológusomnak, aki a klinikát javasolta és aki észhez térített. Szemüveg nélkül, boldogan vettem meg az ajándékot. Vettem egyet magamnak is, hogy emlékeztessen rá: sas vagyok! Képes vagyok önmagam fölé emelkedni és a legnagyobb félelmeket is leküzdeni. Látok, jobban mint valaha, és ez már így is marad. 
 
Néha az alternatív gyógymódok, a lelki út mellett az embernek a valós alternatíváit kell megvizsgálnia, és ha már ráléptünk az ösvényre, megérkezik minden támogatás. A „látóságom” szimbolikus értelemben is felnyitotta a szemem. Spirituálisan is fejlődtem – nem csak a külső látásom, de a belső önmagamra való rálátásom is nagyon sokat változott ebben az időszakban. Most bontakozik egy új szerelem, és már tudom: Látni, - minden értelemben – az élet legfontosabb dolga. 

*********************************************************
 

A Sasszemklinikán - Magyarország legtapasztaltabb szemészeti lézerklinikáján lézeres szemműtét terén - 24 éve végzik az ún. Sasszemkezelést®, már túl vannak a 110 000. beavatkozáson. Az intézmény hazánkban egyedülálló módon 7 fajta látásjavító lézerkezelést végez, hogy minél több látásproblémára nyújtson megoldást – mindössze 15 perc alatt. A legtöbb sasszemű látásélessége akár 125%-nál is jobb lehet, vagyis jobban látnak, mint korábban szemüveggel vagy kontaktlencsével.
A legtöbb, hiteles refenciával ős ők rendelkeznek, több híresség is rájuk bízta látását pl. Storcz Botond, Kovács Antal, Rubint Réka, Lola, Lábas Viki. Ha szívesen olvasna véleményeket a lézeres szemműtétről, akkor keresse fel a Sasszemklinika weboldalát
.

(
X)
(X)
 
 
[ 704 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x