Fogd marokra a két golyót - stresszűzés kínai módra!
Címlap / Szépség-Egészség / Fogd marokra a két golyót - stresszűzés kínai módra!

Fogd marokra a két golyót - stresszűzés kínai módra!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-02-22

Fő a nyugalom!- a bölcs kínai, ha ideges, akkor begolyózik, hogy megnyugodjon! Nem hiszed? Kapd elő a csikung golyóidat és golyózz velünk! 

Amikor úgy érezzük, hogy golyóznak az idegeinkkel, gyógyítsuk a legtermészetesebb módszerrel; - Hasonlót, a hasonlóval!

Kapjunk elő egy gyönyörű csikung golyó készletet, és kezdhetjük is a kúrát!
Ha már nekünk sikerült begolyóznunk, szoktassunk rá másokat is, így az egész környezetünk "golyós", mégis harmonikusan nyugodt lesz!

A csikung golyó
A csikung golyó (más néven Qi gong) kínai eredetű. A kínai orvoslás évezredes megfigyelései alapján készült, többnyire nemes anyagokból, például ezüstből, vagy nemes kövekből. A jádekő golyók különlegesen ismertek.

Gyakran különféle jelképeket helyeztek el rajta, például a yin-yang (jin-jang, a női-férfi princípium harmóniájának jele) jelét, vagy a sárkányt és a tigrist, ami ugyanezt a két erőt szimbolizálja. A harmónia jelképe a két tökéletesre csiszolt gömb. Forgásuk, akár az élet forgása, úgy mozgatjuk kezünkben, akár Isten mozgat bennünket tenyerében.

A golyózás hatásai
A csikung golyókat főleg nyugalmunk megőrzésére, visszanyerésére találták ki. Harmonizáló hatásuk közismert. A mai természetgyógyászok különösen azoknak javasolják használatukat, akik túl stresszes munkát végeznek, vagy például túl sokat végeznek egy bizonyos fajta munkát a kezükkel. (Zongorázás, gépírás, stb..) Ugyancsak segít a „babrálós” embereknek nyugtatni önmagukat és babrálás helyett a golyóval foglalatoskodni. Az egymáshoz ütődő golyók lágy hangja nyugtató hatású.

Golyózzunk az egészségért!
A kínai tanítások szerint azok a pályák, amiken az életenergia áramlik, meridiánoknak hívják. A meridiánok egy része a tenyéren fut össze. Ezeket a tenyéren összpontosuló energia pályákat stimulálja gyengéden és folyamatosan a csikung golyó használata. Ezért nem csupán fáradtságunkra, hajszolt idegeink lenyugtatására, használhatjuk, hanem megelőzzük vele a betegségek kialakulását is.

Hol kaphatunk ilyen golyókat?
A golyókat beszerezhetjük a nagyobb ezoterikus boltokban, bioüzletekben, de akár a kínai piacon is találkozhatunk velük. Áruk nagyon különböző, az egészen olcsótól a méregdrágáig, attól függ, milyen anyagból készültek a golyóbisok. A golyók mérete is különböző, az eladók segítenek a választásban. Akkorát kell vennünk, amit még éppen el tudunk forgatni tenyerünkön.

A golyókat nem csak magunk megnyugtatására használhatjuk, nagyszerű ajándék olyanoknak is, akikről tudjuk, hogy segítene rajtuk ez a terápia. Akár egész családunk „golyós” lehet!

Javallatok golyózóknak
A kartörésen, vagy ínhüvely-gyulladáson átesett embereknek kifejezetten ajánlott „golyóterápiát” kezdeniük, hogy újra jól mozogjon a kezük. Ha megtanuljuk minkét kezünkkel forgatni a golyókat, akkor serkentjük memóriánkat, és a tanulási képességeink is javulnak.

Váraljai Julianna
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 42006 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x