2 hét alatt tartósan 6 kilót fogyni!
Címlap / Szépség-Egészség / 2 hét alatt tartósan 6 kilót fogyni!

2 hét alatt tartósan 6 kilót fogyni!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-05-18

Ha szeretnél megszabadulni felesleges kilóidtól, narancsbőrödtől, pattanásaidtól, allergiádtól és szeretnéd stabilizálni vércukorszintedet, magas vérnyomásodat, koleszterinszintedet… Te is csináld ezt végig! 

Még mindig vannak, kik azt hiszik, hogy a futószalagon való séta, a felülések leviszik a nagy pocakot.Bármely hozzáértő szakember elmondja, hogy a zsírvesztés, legalább 80százalékban az étkezés függvénye. Ahhoz pedig nem kell a teremben lenni, hogy kevesebbet és jobban egyél!A tökéletes eredmény eléréséhez, a feszes combok, karok, fenék és kockás has kialakításához viszont elengedhetetlen a sportolás!

Tehát ahhoz, hogy a külsőd megváltozzon, elsősorban a táplálkozásodon és a sportolói szokásodon kell változtatnod! Nem elég csak jól enni, sportolni is kell, hogy szép formás alkatunk legyen. És nem elég csak sportolni, jól is kell táplálkoznunk, mert különben nem alakul ki Kcal – mínusz, energia negatívum, amivel csak formálódást érhetsz el némi fogyással!

Ha szeretnél megszabadulni felesleges kilóidtól, narancsbőrödtől, pattanásaidtól, allergiádtól és szeretnéd stabilizálni vércukorszintedet, magas vérnyomásodat, koleszterinszintedet… Te is csináld ezt végig!

Csak igazán erős akaratúaknak ajánlom, mert lehet, hogy először fájni fog és gyötrelmes lesz. De hidd el, megéri! A harmadik naptól már érdembeli változást fogsz észrevenni, ami arra sarkall, hogy folytasd tovább.

Szakmai berkekben azt mondják, hogy az az egészséges, ha egy túlsúllyal rendelkező ember heti min. 1, max. 2kg–ot fogy. Az állítást meg kell cáfoljam.
Aki igazán, komolyan gondolja a fogyást, és igazán erős is, kitartóan, becsületesen végzi edzéseit, diétáját betartja, ő képes heti 3, kétheti 5 -  6kg – t is hamar leadni.
MÁR SOKAN MEGCSINÁLTUK, miért éppen neked nem sikerülne?

Felmerül a kérdés, hogy gyors fogyás, csak vízvesztés volt, talán izomból is?
Ha nem megfelelő a Kcal – a és tápanyag bevitelünk, akkor ez így is lesz. Csak a testösszetétel mérésnél derülhet ki, hogy valójában honnan fogytunk. Tehát megfelelően kell ennünk és innunk is a diéta alatt!

Mi a biztosíték arra, hogy a leadott kilókat nem fogom visszahízni?
Minden csak rajtad múlik! A diéta alatt megtanulunk egy új életvezetési stílust, új szokások alakulnak ki, táplálkozási és sportolás, új életritmus. Ami nekünk jó, azt hamar megkedveljük, attól nem is szeretnénk már eltérni. Legfeljebb csak kicsit vétkezni, olykor – olykor, hiszen emberek vagyunk, kik gyarlók és néha hibáznak, elcsábulnak. Ha a jól megszokott étrendünket és a sportolást tovább folytatjuk, a leadott kilók garantáltan nem fognak visszajönni. Kinek pedig még továbbra is fogynia kell, az fog is.

Mától nem ehetem a kedvenc ételeimet?

Folyamatosan, fokozatról – fokozatra változik meg életed. Egyre jobban fogod magad érezni, egyre jobban tetszik majd új életstílusod. Így változnak majd meg a régi berögzült, rossz szokások és már csak egészséges, friss, vitamin, életteli táplálékokkal fogod táplálni testedet, amik a javadat szolgálják. Megeshet, hogy eleinte visszanyúlsz a régi rosszhoz, de ez idővel meg fog változni és már csak azt fogod észrevenni, hogy lefogytál, ismét egészséges vagy, jól nézel ki, jól érzed magad és azt fogod mondani, hogy a csudába a régi kedvencekkel. Inkább nassolok egy hatalmas adag salátát, tartok zöldség – gyümölcsnapot kedvenceimből, iszok ásványvizet, gyógyteákat, facsart, friss gyümölcsleveket, mintsem chipsel, ketchuppal, pizzával, hamburgerrel és colával ülök a tv elé. Nassolni és bűnözni is fogsz, csak azt már egészségesen! Hiszen, miért ártanál magadnak?

Bízz önmagadban, határozottan, rendíthetetlenül haladj előre célod eléréséért!

HarmoNet tipp: A sporttal fogyók 7 csapdája>>>


Zsemlye Zsanette
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 48487 ]
spacer


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x