Ötven felett is légy csinos!
Címlap / Szépség-Egészség / Ötven felett is légy csinos!

Ötven felett is légy csinos!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-07-19

Ötven év felett sem áll meg az élet, akkor is csinosnak és szépnek kell látnunk magunkat. Tisztában vagyunk a ténnyel, hogy az idő múlásával változunk mi is testben és lélekben egyaránt. Míg a lélek tapasztal, tanul és fejlődik, addig a test öregszik és fárad. Nem kell ennek feltétlenül így lennie. Életmódunkkal és megjelenésünkkel korrigálhatunk és csinosíthatunk magunkon. Ehhez természetesen Te is kellesz. 

A Természetesen Te (www.termeszetesente.hu) csapatával készített fotókon keresztül szemléltetem, hogy megértsd, milyen egyszerű a képlet, illetve az öltözködésben adok néhány apró, mégis hasznos tippet:

1. Nagyon fontos, hogy ne bújjunk sötét és szürke színek mögé. Válasszunk inkább világosabb, vagy élettel teli friss árnyalatok közül, melyek nem fakóvá és öregebbé tesznek minket, hanem feldobnak és kiemelik arcunkat és egyéniségünket, személyiségünket.


2. Ahogy megereszkednek az arc kontúrjai, úgy megeshet, hogy nyakunk is rövidebbnek tűnhet és akkor már nem mindegy, hogy garbót, vagy kivágottabb darabot választunk ki szekrényünkből. Ha kivágottabb ruhát, felsőt választunk, ezen könnyedén korrigálhatunk.

3. Ha az évek során a derék vonalai eltűntek, mert egy kis pocakunk nőtt, és mégis szeretnénk ha lenne, akkor erre egy karcsúsított blézer sok esetben jó megoldást jelenthet.

4. Megeshet, hogy az évek során a csípő megerősödött, szélesedett és ez zavar minket... Optikailag lehet ezen segíteni. Ideális választás egy csípő fazonú nadrág, vagy szoknya, ami nem erősít, hanem levesz egy picit csípőnkből, ellenkező hatást kelthet azonban egy magasított derekú fazon. A zsebek távolsága, mérete és díszítése is fontos... Kerüljük a kis méretű, túl díszes és egymástól távol álló farzsebeket, mert nagyíthat, szélesíthet bennünket. Ha viszont beforgatott és közel álló, kevés varrással díszített zsebekkel találkozunk, igazán jó darabra leltünk!


5. A jó ízlés határain belül fiatalos és különleges darabok közül is merjünk választani, mert az, hogy éveink száma gyarapszik, nem jelent egyet azzal, hogy nincs jogunk egyedinek és különlegesnek lennünk - merjünk öltözködni! (Ha szeretnénk, de nem merünk, ez esetben kérjünk tanácsot egy szakértőtől.)


Cseh Éva
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 24219 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x