Arnold, a magyar terminátor
Címlap / Szépség-Egészség / Arnold, a magyar terminátor

Arnold, a magyar terminátor

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-04

Mindig magad mellett akarod tudni az edződet? Nos, itt van Arnold. Nincs úgy kigyúrva, mint híres névrokona, viszont legalább annyira terminátor, ha edzésről van szó, és addig hajt, míg jól nem leszel. Rád tapad és nem ereszt - és ha már több körben beledöglöttél, végül jó lesz neked. Durva. És hatásos. Arnold programjától először halálra rémültünk, aztán interjút kértünk tőle. Kuriózum, akibe vagy beleszeretsz, vagy sikítva elfutsz előle.  

Arniék beveszik magukat az anyatermészetbe, ahol legyen akármilyen az időjárás, addig edzenek, míg át nem lendülnek a holtponton, és le nem dobnak minden gátlást, végül helyre nem jön az önbizalmuk, egészségük, fizikumuk a hozzá fordulóknak. Eső, sár, hó, hőség? Nekik nem akadály. Ő és a hozzá érkezők – bármilyen is az idő – a szabadban edzenek. 
 

Hogy jött az ötlet? 
 

Személyi edzőként alapvetően kétféle személyiségtípust ismertem meg, ez adta az ötletet a különféle edzésprogramjaim létrehozásához.
A rendszeres testmozgáshoz való hozzáállást tekintve az egyik típus az, akinek állandó motivációra van szüksége, igényli azt, hogy minden alkalommal ott legyek mellette az edzések alkalmával újabb és újabb gyakorlatokat kitalálva. Ők azok, akiknek a személyi edzés-csomagjaim szólnak (Victus, stb.).
A másik típus az, akik elég elszántak ahhoz, hogy egyedül boldoguljanak, csak meg kell tanulniuk, hogy mit és hogyan edzenek. Ha ezt megtanulták, önállóan tudnak hatékonyan, megfelelő gyakorlatokat végrehajtani. Az időbeosztásuk szabadabb, hisz a program elvégzése után akkor edzenek, amikor akarnak, nem kell a továbbiakban alkalmazkodnunk egymáshoz. Nekik találtam ki a 30nap!-os életmódváltó programot, illetve ennek az alprogramjait (7, 21 nap és Spárta II).


Kik döntenek az életmódváltás mellett? 

 

Akiknek fontos az egészségük, akik elégedetlenek jelenlegi életükkel, fizikai külsejükkel, fogyni szeretnének vagy izmosabbak szeretnének lenni. Hatékonyan segíteni tud egy ilyen program azoknak is, akik lelki válságban vannak és/vagy elégedetlenek belső világukkal. 
A 30 nap! alatt ugyanis az edzésen túl pszichés-mentális tréninget is tartalmaz a program, valamint speciális étrendi tanácsokkal is ellátjuk ügyfeleinket. Mindezeken túl fontos részt képez a megfelelő, minőségi pihenés is. Ez a négyes (edzés, pszichés tréning, étrend, pihenés) 30 napon át minden egyes nap végigkíséri az ügyfeleinket.
 

Úgy láttam, hogy szabad téren edzetek – nem túl durva, hogy minden időjárási körülményt figyelmen kívül hagysz? 
 

 Az edzés maga szabad téren történik, friss levegőn a természetben. Minden nap egy óra időjárástól függetlenül, tehát hóban, fagyban, esőben, melegben, stb. Módszerünk, a SWAT Training Method fő elve ugyanis az állóképesség növelése saját testsúlyos edzésgyakorlatokkal, amire a kültéri edzés tapasztalataim szerint a legalkalmasabb.


Van még valami, amivel „kínzod” a hozzád fordulókat? 

 

A pszichés tréning minden nap tartalmaz 2-3 kérdést, amit meg kell válaszolni. Mindemellett számvetésként a nap végén blogot kell írni. Ez egyfajta számvetés, amiben az edzőtársam értékeli magát, kitűzi a célját a következő napra, elmondja, milyen nehézségekkel kellett megküzdenie aznap és az hogyan történt.

 
 
 

Milyen nehézségeket írnak le az emberek? 


Nehézségek pedig vannak. Minden nap le kell győzni saját magunkat. Nem mondom, hogy könnyű dolga van annak, aki életmódváltásba kezd. Problémák lehetnek a kitartással, az étrenddel. Fáradtságot fog érezni, aki elkezdi, fel akarja majd adni. De ezért jár hozzám: segítem, motiválom, hogy átlendítve a holtpont(ok)on újult erővel repüljön a célja felé.


Nekem ez a 30 napos program tűnik a legbrutálisabbnak … 

 

A 30nap!-os életmódváltó program alatt az edzőtársam megtanulja, hogy mit és hogyan kell edzenie. Szokásává válik a mozgás, így a program befejeztével folytatni tudja a tanultakat.
Ez a legdrágább, prémiumszolgáltatásunk, hosszútávon azonban a legkifizetődőbb. Miért? Mert nem kell többé edzőre, edzőterem bérletre költeni. Aki elvégzi, mindent tudni fog ahhoz, hogy önállóan folytassa a mozgást a későbbiekben. Rövid idő alatt mindent elsajátít. 
 

Mi tart benne egy ilyen programban? Mi a motiváció? 


Egy 30 napos életmódváltó programot elvégző valóban életmódot váltó ember megtanulta, hogyan ne veszítse el a motivációját és bárhol, bármikor és bármivel tud edzeni. Ha mindezt megtanultuk, akkor rengeteg pénzt spórolunk magunknak, hiszen egészségesen élni nagyon egyszerű és olcsó is, ha ismerjük a módját. Nem lesz szükségünk többé gyógyszerekre és az orvost is csak félévente látogatjuk, ahol megállapítják, hogy nincs semmi bajunk.
 
Aki a személyi edzést választja, hosszú távban gondolkodik, ez olcsóbb, de sokkal hosszabb idő kell ahhoz a sikerhez, amit 30 nap alatt is el lehet érni. A személyi edzés tehát elméletileg egy életre szóló kapcsolat, ahol az ügyfél „csak” edz és viszonylag egészségesen él, táplálkozik, de mindig edzői tanácsra és annak felügyelete mellett teszi. 
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 7052 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x