HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-10-15
Szépség-Egészség

A 10 legfontosabb táplálkozási hiba

Betegségekhez vezethet, ha rendszeresen elkövetjük a táplálkozási hibákat és nem törekszünk a korrekcióra. 10 fontos szempont az egészséges táplálkozáshoz, ami a jó közérzet egyik alappillére.


A tavaszi zsongásban ne feledkezzünk meg az egészségünkről sem!

Végre megérkezett a várva várt tavasz, a nappalok egyre hosszabbak, a madarak csicseregnek és a hangulatunk is egyre jobb. A melengető napsugaraknak köszönhetően egyre több energiánk van és kezdünk felébredni a téli álomból. Ez az időszak tökéletes lehet arra, hogy - ahogyan a természet is megújul - úgy mi is kicsit jobban odafigyeljünk magunkra és az egészségünkre.


Mi minden okozhat hasi problémákat?

Sokan jelentkeznek a hasi panaszokkal, mely mögött sok olyan dolog is állhat, amire nem gondolunk. A stressz által okozott gyomorfekélytől kezdve a felfázások miatt érzett bizonytalan alhasi panaszokig sok minden előfordulhat.


A lábfájdalom öt oka és a korosztály, akiknél leginkább előfordulhat

Szinte nincs is olyan ember, kinek életét olykor-olykor ne keserítené meg a lábfájdalom. Jó esetben csak egy gyorsan múló panaszról van szó, ám ha hosszabban fennáll a probléma, érdemes utánajárni, vajon mi is áll a hátterében.


Tél végével itt a tavaszi fáradtság

Fáradtság, nyugtalanság, aluszékonyság, fokozott étvágy és az ezzel együtt járó hízás, társaságkerülés, dekoncentráció, libidó csökkenése, általános rossz közérzet - mind a tél végi időszak jellemző panaszai. Tippek tavaszi fáradtság ellen.


Tudtad? A táplálkozás és hidratáció hete van!

A nemzetközi kezdeményezést, a táplálkozás és hidratáció hetét, amelynek célja, hogy felhívja a figyelmet a megfelelő táplálkozás és folyadékfogyasztás fontosságára, hazánkban a Magyar Dietetikusok Országos Szövetsége népszerűsíti. Hasznos és egészséges tippek következnek!Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...
...


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot


A Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x