Szépség Egészség - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap3...
hirdetés
Szépség-Egészség
Maszk kompatibilis smink a mindennapokra

Amikor csak a szemeidre számíthatsz, mert a szádat senki nem látja, akkor nem mindegy, hogyan sminkelsz. Mégse ess abba a hibába, hogy csak a szemeddel foglalkozol. Jó, ha tudod, hogy mi látszik ki a maszkból, és hogy legyen jó az összkép, segítünk profin sminkelni!


Azzal vagy, akivel eszel - a közös étkezések meghatározó ereje

Valamennyi kultúrában étellel várják azt, akit szeretnek, és aki viszont szeret, az meg is eszi a felkínált finomságot, még ha nem is éhes. A közös étkezés a biztonság és meghitt összetartozás jele.


A lisztérzékenység figyelmeztető tünetei - ismerd fel időben!

A lisztérzékenység hosszú időn át lappanghat, kései felismerése azonban súlyos felszívódási zavarhoz és tápanyaghiányhoz vezethet.


Milyen út vezet egy védőoltás kifejlesztéséig?

A védőoltásoknak köszönhetően számos, korábban potenciálisan halálos kórral szemben biztonságban tudhatjuk magunkat. Amikor egy addig ismeretlen vírus, mint napjainkban a koronavírus milliók életét veszélyezteti, magától adódik a kérdés, hogy vajon mikor sikerül kifejleszteni a megfelelő védőoltást.


A köret arabul: kuszkusz és bulgur

A nyaralás kérdéses, de vágysz valami egzotikusra? Unalmas a nokedli, a rizs, a tarhonya és a krumpli? Dobd fel a napot egy különleges, néhány perc alatt elkészíthető, arabos körettel!


Mi minden okozhat hasi problémákat?

Sokan jelentkeznek a hasi panaszokkal, mely mögött sok olyan dolog is állhat, amire nem gondolunk. A stressz által okozott gyomorfekélytől kezdve a felfázások miatt érzett bizonytalan alhasi panaszokig sok minden előfordulhat.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
x