Szépség Egészség - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap4...
Szépség-Egészség

Menstruáció: áldás vagy átok?

A menstruáció eredendően egy szakrális lehetőség minden hónapban a megtisztulásra. Miért éljük meg mégis olyan nehezen, fájdalmakkal, indulatokkal, terhes és kellemetlen dologként? Mi az, ami segíthet lelki és testi szinten?


Forró teák kínos panaszokra - női trükkök kívül-belül

A bőség zavarában sokszor alig tudunk választani a natúr és ízesített, zöld, fekete, gyümölcs és egyéb teacsodák közül. Bár a gyógyteák áldásos hatásai köztudomásúak, mégsem olyan elterjedtek, mint a hagyományos teafajták, pedig elkészítésük egyszerű és számos hétköznapi bajunkra hatásos gyógyírt jelenthetnek. Ismerd meg őket!


A titkok titka: Szerveink működésének lelki kapcsolódásai

A keleti orvoslás szerint az emberi szervek meghatározott időrendben működnek és pihennek. A táplálkozásnak, a sportnak, a pihenésnek, mindennek megvan a maga ideje, hiszen a természet hat ránk, ahogy mi is hatunk rá. A környezettel együtt élünk, ha tetszik, ha nem. Szervezetünk működése, azaz emberi létezésünk fizikai, biológiai mivolta kémiai reakciókra vezethető vissza. Ismered a rejtett jeleket?


Túl kevés vagy túl sok? A létfontosságú vitaminok - Kis vitamin ABC-vel!

A téli hónapokban megfázástól, fáradtságtól tartva sokan figyelünk oda a megfelelő vitaminbevitelre. De tudjuk, hogy melyik vitaminból mennyire van szükségünk? Friss zöldségeket, gyümölcsöket fogyasztunk szívesebben, vagy biztos, ami biztos alapon inkább vitaminpótlókhoz nyúlunk? Abban úgyis minden benne van… Egyszerű, gyors és a lelkiismeretünk is tiszta, hisz mi figyelünk az egészségünkre.


Top 10 tipp a téli depresszió ellen

A karácsonyi stressz, a szilveszteri mulatságok és az évkezdet után sokakat elkap a téli depresszió. A sötétebb színek, a mozgáshiány és a kevesebb szabadban töltött idő hónapokon át tartó lelki és fizikai fáradtságot is okozhat, ám ennek nem feltétlenül kell így lennie. 10 bevált ötlet a jó hangulatunk megőrzésére.


A meghűlés kockázata: tüdőgyulladás - Ne várd meg!

A baktériumok által okozott, klasszikusnak tekintett tüdőgyulladások jellegzetes tünetei: A hirtelen kialakuló, magas láz, gyakran hidegrázás, köhögés, rossz általános közérzet, sápadtság, hányás és hát- és hasi fájdalom, mely különösen csecsemőkorban gyakori. Súlyosabb esetekben nehézlégzés, szapora pulzus, illetve magas légzésszám (>30/perc), zavartság alakulhat ki. Miért várod meg, amíg kialakul?Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot


A Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x