Szépség Egészség - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap5...
hirdetés
Szépség-Egészség
Fogszabályozás felnőttkorban? 3 tény, amiért érdemes belevágni

Sokan nem mernek belevágni a fogszabályzásba felnőtt korban, mert ódzkodnak a készülék okozta kellemetlenségektől és az esztétikai hatástól. Manapság azonban nem ciki felnőttként fogszabályzót hordani, hiszen ugyanolyan természetes kiegészítőnek számíthat, mint a szemüveg.


Próbáltad már? A speciális mellmasszázs titkai

A mellmasszázs kebelnövelő hatású lehet, csökkenti a mell megereszkedését és számtalan jótékony hatással bír szervezetedre és közérzetedre is. Ismerd meg szakértőnk segítségével.


Kutyaharapást szőrivel - vajon tényleg gyógyít?

A fenti mondásnak vajon van-e valós tapasztalatokon nyugvó alapja, avagy valóban gyógyítható-e a kutyaharapás az állat szőrével? A népi gyógymódok között keresünk a kérdésre választ.


Szerencsehozó vega étkek szilveszterre (Recepttel!)

A hagyomány szerint az év utolsó napjaiban, szilveszter estéjén gazdagító ételeket kell ennünk. Most egy teljesen vega válogatás következik, aminek nagyon örül a nem vega, de megterhelt gyomor is.


Karácsonyi villámmenü a nagyon elfoglaltaknak

Azoknak, akik még 24-én is dolgoznak vagy nagyon elfoglaltak voltak az ünnepek előtt, de mégis valami különlegessel szeretnék meglepni a családot! Én úgy gondolom, hogy ez a menü egy, de maximum másfél óra alatt elkészíthető, ünnepi és finom is!


A kerekesszéket használók számára is problémát jelent a felfekvés

A felfekvés a köztudatban olyan betegségként van jelen, mint ami a fekvőbetegeket sújtja, pedig a mozgáskorlátozottakat is érinti. Jó hír viszont, hogy a fekvőbetegek esetében alkalmazott módszerek és készítmények esetükben is hatékonyan és eredményesen használhatóak.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
x