Szépség Egészség - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap5...
Szépség-Egészség

A titkok titka: Szerveink működésének lelki kapcsolódásai

A keleti orvoslás szerint az emberi szervek meghatározott időrendben működnek és pihennek. A táplálkozásnak, a sportnak, a pihenésnek, mindennek megvan a maga ideje, hiszen a természet hat ránk, ahogy mi is hatunk rá. A környezettel együtt élünk, ha tetszik, ha nem. Szervezetünk működése, azaz emberi létezésünk fizikai, biológiai mivolta kémiai reakciókra vezethető vissza. Ismered a rejtett jeleket?


Túl kevés vagy túl sok? A létfontosságú vitaminok - Kis vitamin ABC-vel!

A téli hónapokban megfázástól, fáradtságtól tartva sokan figyelünk oda a megfelelő vitaminbevitelre. De tudjuk, hogy melyik vitaminból mennyire van szükségünk? Friss zöldségeket, gyümölcsöket fogyasztunk szívesebben, vagy biztos, ami biztos alapon inkább vitaminpótlókhoz nyúlunk? Abban úgyis minden benne van… Egyszerű, gyors és a lelkiismeretünk is tiszta, hisz mi figyelünk az egészségünkre.


Top 10 tipp a téli depresszió ellen

A karácsonyi stressz, a szilveszteri mulatságok és az évkezdet után sokakat elkap a téli depresszió. A sötétebb színek, a mozgáshiány és a kevesebb szabadban töltött idő hónapokon át tartó lelki és fizikai fáradtságot is okozhat, ám ennek nem feltétlenül kell így lennie. 10 bevált ötlet a jó hangulatunk megőrzésére.


A meghűlés kockázata: tüdőgyulladás - Ne várd meg!

A baktériumok által okozott, klasszikusnak tekintett tüdőgyulladások jellegzetes tünetei: A hirtelen kialakuló, magas láz, gyakran hidegrázás, köhögés, rossz általános közérzet, sápadtság, hányás és hát- és hasi fájdalom, mely különösen csecsemőkorban gyakori. Súlyosabb esetekben nehézlégzés, szapora pulzus, illetve magas légzésszám (>30/perc), zavartság alakulhat ki. Miért várod meg, amíg kialakul?


A legjobb gyógyteák az 5 leggyakoribb problémára

Hűvös időben érdemes naponta egy-két csésze gyógyteát elfogyasztani a jó hangulat, az immunrendszer erősítése és egészségünk megőrzése céljából. Milyen panaszra milyen gyógynövény való, hogyan készítsük el a teánkat az optimális hatás érdekében?


Erősítsd az immunrendszered az életmódoddal!

Próbálkozhatunk multivitaminokkal, étrendkiegészítőkkel, de ha tartósan és a lehető legtermészetesebben szeretnénk szervezetünket ellenállóbbá tenni, a legjobb módszer a mozgás és más egyéb életmódbeli tényezők.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot


A Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x