HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-01-22
Szépség-Egészség

Ünnep után

Szeretnéd tudni mit tegyél, hogy kicsit megkönnyebbüljön emésztésed a sok finom étel, ital fogyasztása után? És ahhoz mit szólnál, ha azt mondanám, hogy 20 másodperc alatt elkészíthetsz egy ízesített vizet, amiből ha minden nap iszol egy pohárkával, akkor sokat teszel a fogyásodért, méregtelenítesz és még a ráncaid is halványítod! Olvass tovább és mindenre megkapod a választ.


ADVENT UTOLSÓ VASÁRNAPJA  - édesítsd meg!

Az adventi koszorú hagyománya lelki megtisztulásra és megújulásra is alkalmat ad, hogy az ünnep, csakugyan ünnep legyen! Figyeljünk egymásra, szeressük egymást! Kedveskedj néhány egyszerű és gyors édességgel szeretteidnek. Olvass tovább, és lepd meg családod, érezzék, hogy mennyire fontos helyet foglalnak el a szívedben.


Az éltető víz

Egy orvos szerint a dehidratáció okozza a legtöbb betegséget.


Állítsuk meg a gutaütést! - A stroke és a rizikófaktorok

A szélütés kialakulásában számos rizikófaktor játszik szerepet. Ugyanakkor a magas vérnyomás, a dohányzás, az elhízás, és a cukorbetegség mellett a lelki tényezők is megnövelik a szélütés kockázatát, nem beszélve a pitvarfibrillációról.


Hogyan hatnak a vitaminok az immunrendszerre?

A C-, a D-, és a B6-vitamin megfelelő szintje a szervezetünkben elengedhetetlen a testi-lelki jóllétünkhöz, a mindennapi tevékenységeinkhez.


Ne zabáld magasra a vérnyomásod!

Karácsonykor a legtöbb családnál számtalan finomság kerül az asztalra, és bizony sokan nem tudnak megálljt parancsolni maguknak a koleszterindús főételek és a hívogató édességek láttán.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot


A Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x