Szépség Egészség - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap6...
Szépség-Egészség

5 melegítő tipp hideg napokra

A hideg időjárás, a télen jellemzőbb vitaminhiányos táplálkozás, a kevesebb fény és a csökkent fizikai aktivitás kedvez a megfázásnak és a téli betegségeknek. 5 módszer, amivel megelőzhetjük a komolyabb bajokat.


5 ötletes és egyszerű szerencsehozó szilveszteri szendvicskrém-recept kezdőknek

A házibulik legegyszerűbb kajája, ha kirakod a kenyeret, pár kést és sokféle szendvicskrémet. Mindenki ehet, amihez kedve szottyan, nincs mosogatás, nincs bonyolult terítés, és finom a végeredmény. Ezt akár az első bulit szervezők, vagy ügyetlenebb fiúk is elkészíthetik. Arra kell figyelni, hogy a tejet tartalmazó krémek hűtést igényelnek, csak akkor vegyétek elő a hűtőből, ha már meg akarják kezdeni a vendégek, ne hagyjátok meleg helyen.


Legyen az egészséged éve 2020!

Az egészségért tenni kell, az új év pedig ideális lehet ahhoz, hogy egészségesebb életmódra váltsunk. Természetesen ez nem megy egyik napról a másikra... íme 7 egyszerű tanács és tipp egy egészségesebb életért!


Koktélok percek alatt - Mentsd meg a bulit! 6 hibátlan koktélrecept!

Ma már egyre inkább teret hódítanak a koktélok, nem csak bárokban, hanem házibulikon, partikon is. Egy-két jól megválasztott koktél ízvilágával, a parti fénypontja lehet - és a jókedv megalapozója is egyben.


Hogy ne másszon le a malac az asztalról! Szilveszteri konyhatippek

Vége a karácsonyi sütés-főzésnek, s bizonyára akad még maradék a kamrában.


Téli saláták a maximális erőnlétért - év végén is

Jól jön egy hét tehermentesítés a szervezetünknek - néhány napig érdemes kevesebb kalóriát bevinni és kímélő ételeket fogyasztani, így az emésztésünk is helyreáll szilveszterre.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot


A Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x