Szépség Egészség - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap7...
Szépség-Egészség

5 tipp a szakértőtől ünneprontó tünetek megelőzésére és kezelésére

A karácsony és a Szilveszter, a sok ajándék, a meghitt hangulat, és az öröm ideje. Ilyenkor végre összegyűlik a család, az ünnepi vacsorák, ebédek sorában bizony gyakran feladjuk azokat az egészséges táplálkozásra vonatkozó elveket, amelyeket általában az év többi napján követünk. Egy-egy jó hangulatú vendégség közben pedig előfordul, hogy felöntünk a garatra. Mit tehetünk?


A mozgás percei meg vannak számlálva

Ha rendszeresen sportolunk, annak közvetett hatása is van: azt érezzük, hogy törődünk magunkkal, törekszünk egészségünk megőrzésére, így szinte önkémntelenül is egészségesebb táplálkozási szokásokat alakítunk ki. De mennyit is kéne mozognunk?


Alvászavar demens betegeknél - hogyan segíthetünk?

Alzheimeres betegeknél gyakori az alvászavar. Sokszor felébredhetnek, és nehezebben alszanak vissza. Ilyenkor járkálhatnak, nyugtalanná válthatnak, kiabálhatnak, és emiatt a gondjukat viselő családtag vagy gondozó sem tud aludni. Lehet továbbá, hogy a beteg nappal is alszik, ami ronthatja a helyzetet, mert ezáltal éjszaka még kevésbé tud majd elaludni.


A sokarcú fagyöngy

Ádventi dísz, vámpír, orvosság. Mindegyik kifejezés kapcsolatba hozható a hazánkban is őshonos fehér fagyöngggyel. Tudtad, hogy teát is készíthetsz belőle?


Cukorbetegen karácsonykor - mire figyeljünk?

Karácsonykor egymást érik a rokonlátogatások, ahol általában ínycsiklandó ételektől roskadozó asztalokkal találjuk szembe magunkat, így óriási a kísértés, hogy mindent felfaljunk. A cukorbetegség és a különféle ételérzékenységek azonban egyre több embert érintenek manapság, ezért könnyen előfordulhat, hogy épp nálunk vagy valamelyik családtagunknál diagnosztizáltak ilyen problémát. Mire érdemes odafigyelni az ünnepek alatt, hogy a cukorbetegek is felhőtlenül élvezhessék ezt a meghitt időszakot?


Ezen a hétvégén ezt próbáld ki! Húsmentes adventi menüsor

Az ünnepi trakta előtt egy húsmentes, de annál finomabb menüt ajánlanék a figyelmetekbe - a vegetáriánusok örömére.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot


A Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x