Szépség Egészség - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap7...
hirdetés
Szépség-Egészség
Insomnia a bezártság idején: meg kell tanulnunk jól aludni!

A világszerte dúló koronavírus járvány nem csak a testi, hanem a mentális, lelki egészségünket is érinti. Ilyenkor növekszik a bezártság érzés, pánik törhet ránk, tele vagyunk izgalommal. Várható, hogy a már korábban felismert insomniás tünetek ilyen környezetben felerősödnek.


Hullik a hajad?  Lelki oka is van! - Felismerés és megoldás!

Hullámokban tör elő, periodikus, olykor csomókban, erősen hullik, máskor alig észrevehető. Egy betegséggé fokozódó állapot, amely azonban csak jót akar neked! Összhangban veled tökéletes tükör, visszajelzés testedtől.


Csakra-csata

Az egyensúly, a harmónia visszaállítható, a stressz, és a vele járó negatív érzelmek megszűnhetnek. Az energiagyógyászat lehetőségeit használva visszanyerhetjük lelki egyensúlyunkat.


Rákellenes nap: fókuszban a folyamatos terápia

Magyarországon minden év április 10-én tartják a Nemzeti Rákellenes Napot. A Magyar Rákellenes Liga az idei nemzeti napon arra hívja fel a figyelmet, hogy az estleges kisebb fennakadások vagy nehézségek, esetleg a vírustól való félelemből senki ne szakítsa félbe onkológiai kezelését!


Vitaminpótlás? Igen vagy nem? Mikor milyet és miért?

Egyáltalán, kell vitamint szedni, vagy elég a táplálkozásból bevitt vitamin mennyisége?


5 tipp a nehezen múló tavaszi fáradtságra

Ha a tavasz elején jellemző nehezebb ébredések, napközbeni lassultság továbbra sem múlik, érdemes utánajárni, mi okozza a panaszokat! A fáradtságot kiváltó 5 leggyakoribb panasz és megoldásuk.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
x