A Creed 10-20 dolláros jegyárakkal ismét turnézik
Címlap / Színes hírock / A Creed 10-20 dolláros jegyárakkal ismét turnézik

A Creed 10-20 dolláros jegyárakkal ismét turnézik

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-04-05

Már azt hittük, hogy vége a Creed rockbandának, ugyanis a zenészek egy másik énekessel, Myles Kennedyvel Alter Bridge néven jelenleg lemezt készítenek és októberben Európában koncerteznek. 

 

Mark Tremonti gitáros, Scott Phillips dobos, Brian Marshall basszusgitáros és az egy időben, szólóban is próbálkozó Scott Stapp énekes alkotta Creed 1997-2004 között az USA egyik legsikeresebb zenekara volt, 25 millió eladott lemezzel. Úgy látszik azonban a siker sem tudta összetartani őket, ezt követően Stapp-nek nem jött be a szólózás és Tremontiéknek sem az Alter Bridge.


Tavaly októberben aztán "bezárult a kör", újra megpróbálták a Full Circle albummal és egy viszonylag jól fogadott reunion turnéval. A lemez ugyan a 2. helyen kezdett a Billboard 200-on Michael Jackson This Is It című korongja mögött, de már hetek óta eltűnt a Top 200-ból. Azért a Creed nagy slágerei mellett bizonyára eljátsszák majd róla a turnén a Rain, az Overcome és az A Thousand Faces című legújabb számaikat is.

A The 20-10 Tour elnevezésű koncertkörút július 28-án indul az egyesült államokbeli Bristow-ban és 22 amerikai várost érintve szeptember 4-én zárul Houstonban. A számmágia bűvöletében, 2 010 darab jegyet adnak 20 dollárért a bulikra a többit pedig 10-ért.

A fiúknak nem sok pihenő marad ezt követően, hogy kifújják magukat, ugyanis Myles Kennedyvel az Alter Bridge élén októberben már Európában nyomják. És hogy még bonyolultabb legyen a kép, mindkét énekes szólólemezre is készül, de erről konkrétumok még nem ismertek. 
 
[ 1239 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x