Gavin Rossdale az Apocalyptica élén
hirdetés
Címlap / Színes hírock / Gavin Rossdale az Apocalyptica élén

Gavin Rossdale az Apocalyptica élén

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-03-04

Valamikor, az angol Bush banda frontembereként Rossdale az egyik legtehetségesebb rockénekesnek számított, majd szólóban próbálkozott kevés sikerrel, de az utóbbi években már csak, mint Gwen Stefani férjét emlegették. 


Rendezvénynaptár
Szinte hihetetlen, hogy a nejével ellentétben őt mennyire rosszul menedzselik. Talán majd most, az End Of Me című dallal, amelynek Los Angelesben készítették el a klipjét sikert arat a finn rock-csellistákkal. A zenekar tagjai Rossdale-t bámulatos énekesnek és remek egyéniségnek tartják, akivel nagyszerű volt a közös munka.


Az Apocalyptica 7th Symphony című albuma augusztus 23-án jelenik meg. A nagylemezt két producer is segítette, az egyik Joe Barresi (Tool, Queens of the Stone Age, Bad Religion), míg a másik Howard Benson (My Chemical Romance, Motörhead, Papa Roach) volt.


Rossdale-en kívül más vendégek is hallhatók lesznek az albumon: Dave Lombardo a Slayer dobosa, Josepf Duplantier, a francia death metal banda, a Gojira énekes-gitárosa, Lacey Mosley a Flyleaf énekese, és Brent Smith a Shinedown frontembere.

 
 
[ 1787 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x