Változások a Whitesnake ritmuszekciójában
Címlap / Színes hírock / Változások a Whitesnake ritmuszekciójában

Változások a Whitesnake ritmuszekciójában

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-06-04

David Coverdale új lemezre készülő bandájából távozott Uriah Duffy basszeros és Chris Frazier dobos. Az utóbbit máris pótolták, Brian Tichy-vel, aki ütős muzsikusnak számít, hiszen Ozzy-nál, Billy Idol-nál és a Foreigner zenekarban is dobolt korábban. 

 

Az új basszusgitáros személyéről még nem döntöttek, jelenleg a meghallgatások folynak. Természetesen a jól bevált rock-kliséknek megfelelően, - de lehet, hogy őszintén – a zenekar tagjai sok sikert kívántak a távozóknak további zenei pályafutásához, megköszönve nekik az eddigi közreműködést. A valódi okokról azonban még nem nyilatkoztak a zenészek.


Az 1977 óta működő Whitesnake a Deep Purple utódzenekarai közül az egyik legsikeresebbnek számít (legalább is üzletileg), hiszen olyan slágerek fűződnek a nevéhez, mint a Here I Go Again, az Is This Love, a Still Of The Night, a Fool For Your Loving…

A Fehér kígyónak 2008-ban jelent meg legutóbb stúdióalbuma Good To Be Bad címmel, amelytől egyes kritikusok szinte beájultak. A Classic Rock magazin odáig ment, hogy az év legjobb lemezének kiáltotta ki. A készülő zenei anyagról annyit lehet tudni, hogy folytatják a soulos, bluesos és melodikus soundot és nem hiányoznak a nekik oly sok sikert hozó balladák sem. A korong piacra dobását jövő év tavaszára tervezik, amit bizonyára turné követ majd. 
 
[ 1014 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x