Gregg Allman túl van a májátültetésen
Címlap / Színes hírock / Gregg Allman túl van a májátültetésen

Gregg Allman túl van a májátültetésen

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-02-25

2007. végén diagnosztizálták a világhírű billentyűs-énekesnél a hepatitis C vírust, azóta a kezelések hatására ugyan volt nála javulás, de a műtét mégis elkerülhetetlenné vált. Idáig ő is a megfelelő donorra várt, a Jacksonville-ben lévő Mayo klinika orvosai kedd délután értesítették és szerdán reggel már túl is volt a transzplantáción. 

 

A műtét után az orvosoknak, az ápolóknak és az Allman Brothers rajongóinak is megköszönte, mindazt, amit érte tettek. Úgy érzi, hogy minden nap ajándék most már, bár nem tudja visszaforgatni az idő kerekét, - annak ellenére, hogy sokat változtatott korábbi életmódján és függőségein – de már alig várja, hogy ismét a zenésztársaival lépjen színpadra.


Erre azért még várnia kell – az orvosai szerint legalább novemberig - így kénytelen lesz kihagyni Eric Clapton hamarosan ismét megrendezésre kerülő Crossroads fesztiválját Chicagóban. Derek Trucks, aki Allman bandájának a gitárosa „képviseli” majd Gregget, Trucks saját csapatával lép színpadra, bevonva az asszonyt, Susan Tedeschit is.

A klasszikus rockzene egyik etalonjának számító Allman Brothers Band billentyűs-énekese tehát a körülményekhez képest jól érzi magát, menedzserének Michael Lehmannak a nyilatkozata szerint is. Sőt, már azt tervezi, hogy ott lesz lányának a július 26-i esküvőjén.

Lehman elmondta még a sajtónak, hogy egy új Gregg Allman Band album is készülőben van, T Bone Burnett producer irányításával, a Low Country Blues elnevezésű korong előreláthatólag januárban kerül a boltokba. 
 
[ 1052 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x