Színes hírock - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap14...
Színes hírock

 Az Elveszett próféták fegyverei

A legfrissebb 40-es angol rocklista dobogós helyeit szokatlan, de szigetországi bandák uralják. Az első helyen a dél-walesi Lostprophets zenekar Weapons című vadiúj lemezét találjuk, megelőzve a Killing Joke angol punk banda MMXII című újdonságát.


Steve Hackett és Chris Squire (SQUACKETT) bemutatkozó lemeze

A progresszív rock két nagyágyúja, akik egykor a Genesis és a Yes oszlopos tagjaként örökre beírták nevüket a rockzene aranykönyvébe május 29-én A Life Within A Day címmel közös albumot jelentetnek meg.


Tele van újdonságokkal az angol rocklista

Az elmúlt években sosem látott rocklemez-dömping a szigetországi top 40-ben, amelyen 10 vadonatúj korong szerepel. Az élen a Shinedown floridai rockbanda Amaryllis című albuma.


Délies ritmusok, húzós gitártémák a kanadai Cancer Bats bandától

A juharleveles ország sokszínű hardcore/punk világából a Cancer Bats látogat el hozzánk, a zenekar április 25-én lép fel a Dürer Kertben a Set Your Goals (USA) zenekar társaságában.


Instrumentális album jön Santanától

A mexikói gitármágus május közepén megjelenő Shape Shifter című nagylemezével ezúttal azoknak a rajongóinak kedvez, akik Carlos gitárjátékát imádják és zenekarának énekeseit nyugodt szívvel mellőznék az albumairól.


A knebworthi fesztiválon Jimmy Page fellép a Chilivel?

Erről ábrándozik Chad Smith, a Red Hot Chili Peppers dobosa, akinek régi álma válna valóra, ha a Zep gitárnyűvője ott lenne velük június 23-án a színpadon.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...
...


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot


A Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x