Színes hírock - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap17...
Színes hírock

UFO az angol rocklista csúcsán

Woodstock évében alakult ez az angol hard rock banda, amelyben az idők során több tucatnyi zenész megfordult, de még mindig játszanak, sőt, a legújabb Seven Deadly című albumuk listavezető.


Brutális koncertek a Dürerben - Norma Jean és The Chariot

A tengerentúli metalcore-színtér két kiemelten fontos és nemzetközileg elismert alakja, az egymással igen szoros kapcsolatot ápoló Norma Jean és a The Chariot március 9-én zúznak a Dürer Kertben.


Óvakodjatok Ginger Bakertől!

A rockvilágban mindenki tudja az egykori Cream dobosáról, hogy finoman szólva nehéz természetű fickó, a március 10-én Austinban bemutatásra kerülő Beware Of Mr. Baker című dokumentumfilmből nem csak ezt az oldalát ismerhetjük meg.


Hamarosan megjelenik John Mayer 5. albuma Born and Raised címmel

Az amerikai gitáros-énekes, aki nemrég épült fel műtéttel végződő hangszál gyulladásából, május 22-én adja ki új nagylemezét, amelyről már meghallgathatjuk a Shadow Days című dalt.


Egy kis ízelítő Slash és Myles Kennedy új lemezéről

A szakmabeliek és a közönség is nagyon várja már május 22-ét, amikor meghallgathatjuk Slash második szólóalbumát (Apocalyptic Love), amelyet az Alter Bridge rockbanda hangjával, Myles Kennedyvel vett fel.


Egy szokatlan nevű, de szenzációsan játszó ír post-rock banda újra Budapesten

A tavalyi koncertszezon egyik legemlékezetesebb eseménye volt a God Is An Astronaut zenekar debütálása a Dürer Kertben, most is ezen a helyszínen lépnek színpadra március 14-én.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...
...


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot


A Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x