Színes hírock - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap18...
Színes hírock

Robert Plant egyre távolabb a Zeppelin zenei világától

30 évvel ezelőtt rendezték meg először Peter Gabriel hathatós támogatásával a Womad fesztivált, a világzene nagy seregszemléjét, amelynek idén nyáron Robert Plant lesz az egyik sztárja a Sensational Space Shifters nevű új bandájával.


Jack Bruce új supergroupja, Spectrum Road

Minden idők legjobb basszusgitárosa Jack Bruce, aki a Cream tagjaként örökre meghódította a rockzene rajongóit, 69. szülinapja felé közeledve még mindig új kihíváson töri a fejét. A zenésztársai ezúttal is zseniális muzsikusok!


Halestorm - a Hale testvérek viharos erejű bandája

Ennek a pennsylvaniai melodikus hard-rockot nyomó fiatal bandának a motorja Arejay Hale dobos és nővére Elizabeth "Lzzy" Hale gitáros-énekes, akik nagyon korán kezdték, már ovis korukban zongorázni taníttatták őket a szüleik.


Black Sabbath helyett a rajongóknak be kell érniük Ozzyval és a barátaival

Tony Iommi rákbetegségének kezelése nem teszi lehetővé, hogy turnéra induljon a társaival, de a lekötött koncerteken Ozzy a zenészbarátaival nyújthat némi vigasztalást a gitárosért aggódóknak.


Május elsején jelenik meg Gregg Allman önéletrajza

Sajnos egyelőre még nem nálunk, de remélhetőleg előbb vagy utóbb kiadják itt is a My Cross To Bear című memoárt, amelyből megismerhetjük majd minden idők egyik legjobb amerikai zenekarának az Allman Brothers Band-nek és főnökének Gregg-nek a történetét.


A sivatagi rockerek visszatérnek

A műfajteremtő Kyuss LIVES! kaliforniai rockbanda a tavalyi nagy sikerű PeCsa-koncertje után május 29-én újra Budapesten lép fel, ezúttal a Barba Negra klubban.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...
...


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot


A Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x