Színes hírock - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap19...
Színes hírock

Ringo 13. All-Starr bandájában Steve Lukather gitározik

A Beatles dobosának mindig jó szimata volt zenészeinek kiválasztásánál, hiszen legutóbbi formációjában, - amelyet tavaly Budapesten is láthattunk - Rick Derringer gitározott, aki szintén első osztályú muzsikus.


Legendás kísérő zenekarok halhatatlansága

Kibővült a Rock and Roll Hírességek Csarnokába idén belépők köre. A Buddy Hollyt kísérő Crickets, a James Brownt kiszolgáló The Famous Flames, Bill Haley (Budapesten is járt) Comets együttese, Smokey Robinson Miracles nevű társulata, Gene Vincent Bule Caps és Hank Ballard Midnighters nevű csapata is halhatatlan lesz áprilisban.


Áprilisban befut a boltokba a Train zenekar új lemeze

A California 37 című album április 16-án a Train rockbanda 2009-es multiplatina Save Me, San Francisco című lemezét követi. A mostani korong első slágere a Drive By már hallható a rádiókban.


A legdögösebb metalkirálynő, Angela Gossow is ott lesz a 200 fellépő között a Hegyalja Fesztiválon

Az Arch Enemy banda énekesnője is ugyanúgy érzékeli, mint mi ebben a fogvacogtató hidegben, hogy a fémek közül most még a hóláncé a főszerep, de lehet, hogy Angela már a tokaji napsütésről fantáziál.


Észak-Írország egyik leghangosabb rockbandája, a LaFaro ingyenes koncertet ad Budapesten

A belfasti zenekar bulijára az Instantban kerül sor február 12-én, ahová nem árt ha visz az ember füldugót is. (Azon keresztül is remekül lehet majd hallani őket!)


Slash és Myles Kennedy között erős a kohézió

Ez már a gitáros első szólóalbumán kiderült, pedig akkor az Alter Bridge énekese vendégként csak két dalt kapott, aztán a Made In Stoke című koncert CD/DVD-n olyan közös produkciót nyújtottak, hogy kifekszik tőle az ember. Ezek után pedig természetes volt, hogy Slash május 21-én megjelenő szólóalbumán minden dalt Myles énekel majd.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...
...


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot


A Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x