Színes hírock - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap20...
Színes hírock

Újabb zenei hatos a fehér Hendrix, Robin Trowertól

Az egykori Procol Harum gitármágusától szólópályafutása közel 40 éve alatt vagy 33 album jelent meg, februárban ezek közül hatot kapunk majd három CD-n az 1977-1983 közötti időszakból.


House Of Lords - amerikai aréna rock a Club 202-ben

Egy kis zenei időutazást tehetünk vissza a 80-as évekbe a Los Angeles-i banda társaságában, amely dallamos rockzenéjével, erőteljes gitárszólóival bizonyára örömet szerez majd február 14-én a műfaj rajongóinak.


Neil Young a lovak közé csapott

Minden idők legnagyobb tiszteletnek örvendő kanadai rockzenei óriása, Neil Young régi bandájával, a Crazy Horse-szal két új lemezt jelentet meg a közeljövőben. Ízelítőül, - hogy komolyan gondolja - a honlapjára kitett egy döbbenetes erejű 38 perces videót!


A svéd Sounds és az amerikai Limousines jönnek hozzánk

A Dürer Kertben február 16-án remek koncertnek ígérkezik napjaink egyik legizgalmasabb svéd kvintettjének és az indie-t elektronikus közegben újraértelmező amerikai duónak, a The Limousines-nek a fellépése.


Újra kiadják Rory Gallagher első hat lemezét

Írország gitáros óriásától, az 1995. júniusában elhunyt Rory Gallaghertől, - akinek muzsikájáért még ma is milliók rajonganak a nagyvilágban - ismét megjelentetik az 1971-1974 között készített szólóalbumait.


Még dögösebb riffek, gyorsabb tempó - ezt ígéri Mark Tremonti

A modern amerikai hard rock egyik legkiválóbb gitárosa, Mark Tremonti (Creed, Alter Bridge) a tavasszal megjelenő All I Was című szólólemezén agresszívebb muzsikát hallunk majd, mint az anyazenekarainál, de a gyönyörű dallamok és a hihetetlen erejű gitárszólói természetesen maradnak.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...
...


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot


A Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x