Színes hírock - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap21...
Színes hírock

Tommy Bolin emléklemez világhírű rockerekkel

Hihetetlen névsor - Warren Haynes, Peter Frampton, Steve Lukather, Steve Morse, Joe Bonamassa, John Scofield, Derek Trucks, Glenn Hughes és Myles Kennedy - hogy csak a műfaj néhány óriását említsem, akik mind szerepelnek a március 27-én Great Gypsy Soul címmel megjelenő tribute albumon.


Mélyponton a rocklemezek eladása Angliában

Az Official Charts Company szerint az elmúlt nyolc esztendőben a tavalyi év volt a legrosszabb a rocklemezek bolti forgalmazásában. A top 10-be mindössze a Coldplay: Mylo Xyloto CD-je tudott bekerülni, az is csak az 5. helyre!


Végre, van turnébusza Leslie Westnek!

Nem akartam elhinni néhány hónappal ezelőtt, amikor olvastam, hogy a világ leghatalmasabb országában gond lehet egy olyan turnébusz beszerzése, amelyen a kerekesszékét használhatja az USA egyik gitáros óriása Leslie West, amiért el kellett halasztani a koncertkörútját.


Brutális death metal hörgések verik fel a Kertet

A világ különböző sarkaiból érkező öt kegyetlen death metal banda tolja majd február 7-én a Dürer Kertben. A Psycroptic Tasmániából, az Origin Kansasból, a Leng Tch,e Belgiumból, az Ite Missa Est Franciaországból, a Kill With Hate pedig itthonról.


Hangadó frontemberek Ronnie James Dio tribute albumán

Májusban már két éve lesz, hogy itt hagyott bennünket Dio, minden idők legjobb heavy metal énekese, az idén megjelenő nagylemezen a rockzene olyan óriásai emlékeznek rá, mint Ian Gillan, Lemmy, Glenn Hughes, Alice Cooper, Rob Halford és Dave Grohl.


A rajongók szerint ezek David Bowie legjobb dalai

A napokban ünnepelte 65. születésnapját David Bowie, akinek még mindig nagyon várja visszatérését a rockvilág. Addig is az angol Digital Spy honlap megszavaztatta a rajongókat Bowie dalairól.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...
...


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot


A Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x