Színes hírock - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap29...
Színes hírock

Egyre jobban fogynak a hagyományos lemezek

Ez a folyamat már évek óta megfigyelhető Angliában és az USA-ban is, annak ellenére, hogy a CD-k majd az azt követő újabb hanghordozó és lejátszó-kütyük megjelenése azt prognosztizálta, hogy örökre vége a vinyl (nálunk bakelitnek nevezett) nagylemezek uralmának.


Az első helyen tűnt fel a Tünékenység Angliában

Az amerikai Evanescence (tünékenység, mulandóság) nevű alt-rock/nu-metal stílusban játszó rockbanda közel öt évet várt az új lemezével, de ennek ellenére az angol rocklista élén kezdett vele.


Nyakra vigyázz, jönnek a metalbandák!

Nyaktörő metalbulira készüljenek, akik november elsején elmennek a budapesti Club 202 szórakozóhelyre, ugyanis a Neckbreakers Ball európai turnéja keretében 6 ország leghangosabb metalzenekarát hallhatják.


Egy analóg pasi a digitális világban

Joe Walsh, az Eagles zenekar kiváló gitárosa 2012 telére tervezi új szólóalbumának megjelentetését, Analog Man címmel, amelyből némi ízelítőt is játszik majd most induló amerikai turnéján.


A Rolling Stones-on kívül is van élet

Ezt Bill Wyman, a Stones 20 évvel ezelőtt önként távozott basszusgitárosának zenei pályafutása bizonyíthatja, aki a Rhythm Kings nevű formációjával, egy 5 CD-ből álló zenei anyagot tesz le az asztalra október 25-én Collector’s Edition Box Set címmel.


Meglepetésre angol banda vezeti az angol rocklistát

Ennek természetesnek kellene lennie, de az utóbbi évek szigetországi rockzenei helyzetét ismerők jól tudják, hogy szinte nyomasztó az amerikai zenekarok fölénye a rocklistán. Most viszont a You Me At Six nevű alternatív banda Surrey-ből, a Sinners Never Sleep című albumával legyőzte az amcsikat.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...
...


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot


A Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x