Színes hírock - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap6...
hirdetés
Színes hírock
Mindenhol a Muse dalát halljuk majd az olimpián

A versenyzők bevonulásánál, az éremátadó ceremónia közben és tulajdonképpen a londoni olimpia minden versenyén a Muse vadonatúj dala a Survival szól majd.


Új Lynyrd Skynyrd album új basszusgitárossal

Johnny Colt, a Black Crowes korábbi zenésze nyomja a basszust a Lynyrd Skynyrd patinás amerikai rockbanda szeptember közepén megjelenő Last of a Dyin’ Breed című nagylemezén.


A vinyl lemezeknél Jack White LP-je a legkeresettebb

Nálunk inkább bakelit lemeznek nevezik és még ma is sokan esküsznek rá a CD-vel szemben, de Amerikában is minden évben növekszik ezeknek a korongoknak az eladási száma. Most közzétették az első félév tengerentúli top-listáját.


Hendrix-film, Jimi dalai nélkül

Ez nem vicc, tényleg igaz, és valljuk be nagyon gáz, hogy minden idők legjobb gitárosának az 1966-os angliai érkezése utáni rövid időszakát bemutató filmben, Hendrix nem játszik egy saját számot sem, csak mások dalait!


A Rolling Stones dobosa önállósodott

Nem kell azért megijedni, Charlie Watts nem hagyta el az 50. évfordulójának megünneplésére készülő Rolling Stonest, csupán ütögetett egy keveset az A, B, C & D of Boogie Woogie "szabadidős" zenekarában.


Megkezdte hódítását a Linkin Park Angliában

Living Things című új albumával azonnal az első helyen indított az amerikai rockbanda az Egyesült Királyság top 40-es vegyes listáján és természetesen a rocklistán is éllovas ez a lemezük.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x