Színes hírock - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap7...
hirdetés
Színes hírock
Egy bensőséges Linkin Park lemez

Megjelent a Linkin Park vadonatúj, immár 5. stúdióalbuma LIVING THINGS címmel. "Az előző korongjainkon inkább globális és szociális problémákkal foglalkoztunk, ezen az albumon pedig személyesebb témák kerültek előtérbe" - mondja Mike Shinoda.


Ősszel, új lemezzel örvendeztet meg bennünket Van Morrison

Az írek hatszoros Grammy-díjas énekes óriása, Van Morrison október 2-án a Blue Note kiadó jóvoltából Born to Sing: No Plan B címmel három év után vadonatúj CD-vel jelentkezik.


Kollektíven progresszíven

A progresszív rockzene királyi bandáiból, (King Crimson, Yes, Asia, Alan Parsons Project…) jönnek azok a zenészek, akik a THE PROG COLLECTIVE című augusztus 14-én megjelenő albumon szerepelnek.


Az angol rocklistát végre Slash és Myles Kennedy lemeze vezeti

A derék briteknek kis idő kellett (öt hét!), hogy rádöbbenjenek az Apocalyptic Love lemez értékére és vásárolják, amely szerintem az év egyik legszínvonalasabb hard-rock albuma.


Kiadatlan dalok a Red Hot Chili Pepperstől

A zenekar a napokban jelentette be, hogy 18 dalt dobnak piacra, amelyeket még az I’m with you című albumuk elkészítésének idején írtak.


A Jegyszedőt majdnem sikerült megelőznie a Rush rockbandának

Usher, vagyis a Jegyszedő művésznévre hallgató pop/R&B sztár Looking 4 Myself című lemezéből 128 ezret adtak el az elmúlt héten az USA-ban, míg a kanadai Rush trió Clockwork Angels CD-jéből "csak" 103 ezret, amely a 200-as Billboard lista 2. helyéhez volt elég.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x