Színes hírock - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap8...
Színes hírock

Black Sabbath az angol rocklista élén

Az új lemezükre ugyan még várni kell egy ideig, de azért az elmúlt héten Ozzyék rajongói közül sokan megvették az Iron Man: The Best of korongot, amellyel első helyre juttatták kedvenceiket.


A Radiohead koncertje előtt összedőlt a színpad, egy ember meghalt

A torontói Downsview Parkban szombaton, helyi idő szerint 4 órakor egyelőre tisztázatlan körülmények között összeomlott a színpad. Egy személy meghalt, volt akit kórházba szállítottak, míg két könnyebb sérültet a helyszínen láttak el.


Minőségi rockzene a kanadai Rush bandától

A legendás rockzenekar, a Rush 20. stúdióalbuma, a CLOCKWORK ANGELS öt év szünet után jelent meg és az év eddigi legszínvonalasabb rocklemezei közé számít.


Lassan kialakul a zenészek csapata az olimpiára

Kicsit megmosolyogtató, de a briteket (legalábbis a médiát) jobban foglalkoztatja, hogy milyen zenekarok, előadók lépnek fel a nyitó és a záróünnepségen, mint az hogy hány aranyérmet nyernek!


Veretes heavy metal az amerikai Skeletonwitch bandától

Egy olyan heavy metal csapatot üdvözölhetünk június 25-én a Dürer Kertben, amely a thrash és a black metal nyolcvanas évekbeli, kompromisszummentes összefonódását örökítette tovább sikerrel napjaink hangzásába.


Joe Walsh tanára Duane Allman volt slide-gitáron

Az Eagles zenekar nagyszerű gitárosa Walsh nemrég egy interjúban elárulta, hogy a 60-as évek végén Duane mutatta meg neki a slide-gitárjáték alapjait.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...
...


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot


A Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x