Sztárock - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda
Sztárock
Sovány Lizzy-vel randizhatunk a Városligetben

November 13-án az ír hard rock egyik legnagyobb csillagát, a Thin Lizzy bandát láthatjuk a Pecsában, több mint 40 évvel a megalakulásuk után - jobb későn, mint soha!


Vissza a természetbe Henrikkel!

Valamiféle rousseau-i életérzés keríthette hatalmába Henrik Freischladert, a szenzációs német blues-rock gitárost a House in the Woods című legújabb albumának címadó dalában, ahonnan később a szerelem témakörébe is elkalandozik.


Jön Henrik, a blues-rock német királya

Áprilisban a Gary Moore emlékkoncerten már elvarázsolt bennünket gitárjátékával Henrik Freischlader, és biztos vagyok benne, hogy ugyanígy lesz ez október 17-én az A38 Hajó fedélzetén is, ahol saját zenekarával lép fel.


Megvannak a British Blues Awards nyertesei

A "hagyományoknak" megfelelően (harmadszor is) a Newark Blues Fesztiválon, a hétvégén adták át a díjakat a műfaj szigetországi legjobbjainak és egy tengerentúli gitárosnak, akinek nem nehéz kitalálni a nevét.


A jövő gitáros istenei (35. rész) - Daniel

A "Battle of the Blues" verseny idei nyertese egy 35 éves fiatalember, aki közel négyezer(!) gitárost győzött le az Egyesült Államokban évek óta megrendezésre kerülő versenyen, ahol csak ismeretlen, lemezszerződés nélküli gitárosok indulhatnak.


A rock virtuózai jönnek a Pecsa Music Hallba

Portnoy, MacAlpine, Sherinian, Sheehan. A műfaj rajongói biztosan felkapják a fejüket e négy név bármelyikének hallatán, pláne akkor, ha kiderül, hogy ez a négy virtuóz hangszeres zenész együtt indul turnéra!Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x