Sztárock - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap15
hirdetés
Sztárock
Szenzációs gitárosok parádéznak Leslie West új lemezén

Elöljáróban be kell vallanom, úgy vártam a Mountain gitáros óriásának az Unusual Suspects című lemezét, mint gyerekek a karácsonyi ajándékot és nem kellett csalódnom. Igaz, nekem az is elég lett volna, ha csak Leslie gitárját és énekét hallom, de gitárnyűvő vendégeinek játékától még jobb lett ez az album!


A Csirkeláb tényleg nagyot lépett

Korábban arról írtam, hogy a banda énekese, Sammy Hagar beájult saját zenekarának, a Chickenfoot-nak az új albumától, el kell ismernem sokkal jobb lett ez a lemezük, mint a bemutatkozó korong.


Jon Anderson és Rick Wakeman újra együtt turnézik

Igent mondott egymásnak, - de Yes nélkül - ez a két csodálatos muzsikus és hamarosan útra kelnek, hogy a tavalyi, angliai közös koncertjeiket ezúttal Észak-Amerikában folytassák.


Az elpusztíthatatlan

A kétségtelenül izmosodó fiatal rock és blues generáció sem feledtetheti, hogy a huszadik század bizony bővelkedett óriási formátumú muzsikusokban, énekesekben. Itt van például az a Paul Jones, aki a napokban háromszorosan kiérdemelte a Brit Blues Awardst, köztük az életműdíjat.


A brit blues díjak idei nyertesei

Az elmúlt hétvégén a Newark Blues fesztiválon jelentették be a British Blues Awards 2011-es győzteseit, akiknek nem a szakma, hanem a közönség a szavazataival adta a trófeákat.


Jeff Beck a Classic Rock magazin élő legendája

November 9-én a londoni Roundhouse-ban adják majd át Jeff Becknek - a gitáros magyar rajongóinak is nagy örömére - azt a díjat, amelyre megalkuvásmentes zenei pályafutásával igazán rászolgált.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x