Az érzéki csók titka - Te is megtanulhatod!
Címlap / Te+Én+Szex / Az érzéki csók titka - Te is megtanulhatod!

Az érzéki csók titka - Te is megtanulhatod!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-09-24

A csók az érzéki vágy mélységének kifejezőeszköze. Lehet mélyreható, vagy akár az ajkat csak éppen érintő leheletfinom is. Ha benne van a szenvedély, akkor olyan közel vihet egymáshoz két embert, mint semmi más!  

A csókolózásnak nincsenek szabályai. Nincsen jó, vagy rossz technika. Minden ember más, ezért mindenki máshogyan szereti. Lehet, hogy ami izgató volt az előző kedvesednek, az a következőnél nem jön be. Meg kell ismerni a másikat, és hagyni kell, hogy a másik is megismerjen téged. Csak így lehet eljutni egy olyan szintig, hogy gátlások és tabuk nélkül szeressétek egymást. Csak így élheted át a teljes odaadás érzését, ahol semmi nem fontos, csak Te és Ő.

Természetesen a csókolózás technikája is tanulható. Némi gyakorlással elsajátítható, és nem marad el a várt hatás. A puszi és a csók az első tényleges fizikai kapcsolat a kedvesünkkel. Általában az első ölelésnél és az első csóknál omlanak le azok a falak, amelyek két ember között húzódnak. A csók az intim kapcsolat kapujának a kulcsa. Sokszor még egy szeretkezésnél is erotikusabb és izgatóbb élményt nyújthat a nő számára. Meghittsége, forrósága olyan elkötelezettséget áraszt magából, melyre olykor még egy szeretkezés sem képes.

A legtöbb embernél a csók a szeretkezéshez vezető út egyik kulcsfontosságú lépése. Egy izgató, erotikus csók képes oly mértékben felkorbácsolni a vágyakat, hogy onnantól kezdve nincs megállás. Eltűnik a külvilág, nem létezik más csak Te és Ő. Egyformán ösztönzően hat mindkét félre, a legtökéletesebb afrodiziákum. Egyes nőknél képes oly mértékig feltüzelni a vágyakat, hogy képesek pusztán a csókolózás révén eljutni az orgazmusig.

Fontos szem előtt tartani, hogy a csók hiánya, akár tönkre is tehet egy kapcsolatot. Ha nincs meg két ember között a vágy arra, hogy minél többször kerüljenek ilyen intim közelségbe egymással, akkor ott valami nagy üresség uralkodik. Az a kapcsolat kihűltnek mondható. De sosem késő. Ha még egy ici-pici parázs van a kapcsolat kályhájában, akkor egy igazi érzéki csók képes lehet arra, hogy felszítsa a tüzet. Amíg ez a parázs izzik, addig minden rendbe hozható.

Na lássuk, hogyan teheted a csókolózást életed eleven részévé!

Dobd fel szerelmi életedet egy kis változatossággal! Tanulj meg máshogy is csókolni, hogy még jobban kifejezhesd önmagad, és még több élvezetet tudjál nyújtani annak, aki számodra a legfontosabb!

Többféle csók létezik. Az ártatlantól a provokatívig, a közömböstől a szerelmi játékok előhírnökéig színes a paletta.

A hamisítatlan érzéki csókhoz nélkülözhetetlen két ember egymás iránti teljes odaadása. Csókot adni és kapni csak úgy érdemes, ha mindketten egyforma hevességgel vesznek részt benne. Ez alapvetően nem nehéz, hiszen ha két ember egymásra hangolódik, és ilyen közelségbe kerül, akkor minden szinten összekapcsolódnak, és kölcsönösen emelik egymást maguk mellé.

A legtöbb csók két alapvető mesterfogás keverékéből áll össze, mégpedig a zárt illetve a nyitott szájjal történő csókolózás elemeiből.

Egy csók mindig lágyan és szelíden kezdődik

Az ajkak lehetnek zártak, vagy akár nyitottak is. A lényeg, hogy az arcizmok tökéletesen lazák legyenek. Ez fokozza az élvezeteket, erősebb a hatás. Ha túlzottan összeszorítod az ajkadat, és szinte csücsörítesz, azzal tartózkodásodat fejezed ki, és szinte lehetetlenné teszed, hogy megcsókoljanak. Ha nem akarsz szigorú apácanövendéknek tűnni, akkor lazíts! Engedd el az arcizmaidat, hogy gyengéden találjon rá ajkad a kedvesed szájára.

Könnyeden és érzékien húzd végig ajkad a társad száján. Lehelj csókot az állára, az orrára, a szemöldökére, a szemhéjára, a fülére, nyakára, vagy ahova jól esik. Figyeld meg, melyik okoz neki örömöt. Ha valamelyik a kedvére való volt, valószínűleg azt fogja neked ugyanúgy viszonozni.

Légy türelmes! Ne kezdeményezd a csókolózást. Inkább keltsd fel a párod érdeklődését. Kacérkodj, játsszál, legyél igazi nő! Várd ki, amíg ő tapasztja rá a szádra az ajkát. Te csak annak a jelét add, hogy nem utasítod el, hanem benne vagy a játékban! Tartsd az ajkadat közel párod ajkához, és mikor már érzed, hogy megcsókolna, finoman térj ki előle. Fokozd a vágyakat! Növeld a feszültséget! De vigyázz, ne túl sokáig. Két három visszavonulás bőven elég. Ha ennél többször játszol elutasítást, akkor a fiú beleunhat a fölösleges próbálkozásokba!
Mikor már a vágyak az égig érnek, engedd, hogy ajkaitok hosszasan összeérjenek. Nagyon finoman és óvatosan megharapdálhatod párod ajkát.

És most térjünk át a nyelv játékára. Néhányan visszataszítónak tartják a nyelves (más néven francia) csókot. De azért valljuk be, ettől a néhány kivételtől eltekintve szinte mindannyian kedveljük, sőt sokkal kalandosabbnak, romantikusabbnak és izgatóbbnak tartjuk.

Tehát, kissé nyílt ajkaidon dugd ki a nyelved, és a hegyével érints meg társad ajkát. Nem szopogatni kell, és nem is az állától a feje búbjáig végignyalni. Egyszerűen húzd végig finoman, nőiesen a nyelved a száján. Először felül, majd alul is, körbe-körbe. Figyeld meg, tetszik-e neki ez a játék. Segíts neki ellazulni, légy türelmes!
Fedezd fel párod ajkainak külső felületét, majd a belsőt is. Ne légy tolakodó, inkább várakozó, és kiváncsi. Mindig hagyd meg neki a kezdeményezést! Te csak a játékszereket kínáld fel!

 
 
Most már, ha felfedeztétek egymás ajkait, lehet egyre beljebb merészkedni. Játszadozzatok a nyelvetekkel, mintha kergetőznének. Fontos! Soha ne merészkedj túl mélyre a párod szájában. Ne akard a torkán ledugni a nyelved, és neki se engedd! Vannak férfiak, akik hajlamosak erre! Ha ilyet tapasztalsz, vonulj vissza. Az apró célzásokat biztosan megérti.

Lényeges, hogy időnként húzódj vissza, és csukd be a szád, hogy újból ellazuljanak az arcizmaid. Ilyenkor lehet az egész csókolózást előröl kezdeni, persze már gyorsabban haladva a cél felé.

Tartózkodjatok egymás nyelvének vagy ajkának túl erős szopogatásától, beszívásától, illetve a túl erős dugdosódástól. Mindent finoman, érzékien kell csinálni. Úgy, hogy mindenkinek jó legyen! Semmiképpen ne légy lusta, és ne tartsd meg magadnak a nyelved, mert ekkor sok élménytől vonod meg magad.

 

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 84828 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x