Szex az irodában! Csináljuk, vagy ne?
Címlap / Te+Én+Szex / Szex az irodában! Csináljuk, vagy ne?

Szex az irodában! Csináljuk, vagy ne?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-09-27

A legtöbb ember élete jelentős részét a munkahelyén tölti. Ez az egyik legfontosabb hely, ahol a kapcsolatok szövődhetnek. Természetesen nem csak munkakapcsolatok! Nehéz eldönteni, hogy mit szabad, és mi az, ami már túllépi az iroda nyújtotta lehetőségek kereteit. Vajon a szex még belefér? 

Mindenképpen izgalmas dolog, az irodában titokban szeretkezni a kollégával, de ne felejtsük el a dolog esetleges következményeit sem! Az biztos, ha két ember között vonzalom támad, a szemfüles kolleganők egyből észreveszik, és általában ki is pletykálják, hiszen ebédszünetben valamiről beszélni kell. A szerelem és a szexualitás mindig jó témának ígérkezik, pláne ha közeli ismerősök, kollégák érintettek a témában. Ezt elkerülni nem lehet, a helyzeten csupán annyit tudsz javítani, hogy a szerelmi kapcsolatot megpróbáljátok a munkahelyet nem érintve, annak falain kívül folytatni. Hiszen a munkaidőn kívül eltöltött szabadidőhöz már senkinek semmi köze nincsen. Vannak olyan munkahelyek, ahol a vezetés kifejezetten rossz néven veszi a cégen belüli flörtöket, ezért sem érdemes a munkát az érzelmekkel összekeverni! Nehogy az állásodba kerüljön!

Ugye nem akarsz kurva lenni?
Elég kellemetlen helyzetbe hozhatod magad, ha engedve a pillanatnyi fellángolásnak egy olyan kollégával szűröd össze a levet, aki az iroda, sőt a környék legmegbízhatatlanabb szoknyapecérje. Előfordulhat, hogy miután kielégítettétek vágyaitokat, az illető pasi úgy tesz majd, mintha mi sem történt volna, és lehet hogy kedveskedés helyett a továbbiakban csak levegőnek fog nézni. Ha nem akarsz magadnak rossz napokat okozni, és nem akarod kurvának érezni magadat, akkor lehetőleg ne menj bele ilyen kapcsolatba, mert nem túl jó egy olyan emberrel együtt, egy légtérben dolgozni, aki kurvának néz, és csak annak is használ.

A főnök-beosztott viszony három lehetősége
Egy másik nagy buktatója a munkahelyi kapcsolatoknak, ha a főnököddel kezdesz el kavarni. Ezzel aztán végképp veszélybe sodorhatod az állásodat. De itt még van egy nagy dilemma is, mégpedig az, hogy vajon azzal kerülsz a kirúgás szélére, ha lefekszel a feletteseddel, vagy azzal, ha nem? Ez nagymértékben függ a másik féltől is.

Amennyiben a főnök a szexet szabja meg neked fizetségül egy esetleges kinevezésért, vagy pozícióért, akkor érdemes elgondolkodni, hogy vajon tényleg a megfelelő cégnél dolgozol-e? Fejétől bűzlik a hal ugyanis. Amennyiben ez a mentalitás nem egyezik az értékrendeddel, úgy érdemes azonnal új munkahely után nézni!

A másik oldala a történetnek, ha te akarsz fizetésemelést, és ezt úgy próbálod meg elérni, hogy behálózod a főnököt és szexuális szolgáltatást kínálsz neki cserébe. Nem biztos, hogy bejön a terved, és megint ott vagy, ahol a part szakad, kereshetsz új munkahelyet.


Még mindig a főnök témánál maradva van egy harmadik lehetőség is. Amikor tisztán, érdekek nélkül megy bele mindkettőtök egy ilyen jellegű viszonyba, pusztán a szerelem miatt, ám egy bizonyos idő után a kapcsolat megrendül, és szakításra kerül a sor. Vajon tudsz majd egy légtérben dolgozni a volt szeretőddel? Vajon ő tud-e veled együtt dolgozni a továbbiakban? A kérdésre sajnos elég sok esetben nemleges a válasz. A végeredmény pedig ebben az esetben is álláshirdetések keresgélése lesz.

HarmoNet tipp: Munkahelyi szex-csapdák>>>

Lehetnek azért előnyei is a munkahelyi szerelmi kapcsolatoknak
Egyértelműen az is benne van a pakliban, hogy az irodában szövődő románc komolyra fordul, és még akár házasság is lehet belőle. De van egy aranyszabály! Az érzelmi életet semmi esetre sem szabad összekeverni a munkával. Ha ezt sikerül megvalósítani, vagyis a munkahelyet nem viszitek be a hálószobátokba, valamint nem nézitek az irodai íróasztalt hálószobai franciaágynak, akkor minden tiszta sor!

Izgalom, titok
Amennyiben izgalomra, és titkolózásra vágysz, úgy az irodai szexet neked találták ki. Ha edzett vagy a pletykák ellen, vagy esetleg élvezed is, hogy rólad beszél mindenki, akkor vágj bele nyugodtan. Ha az hoz lázba, hogy bármikor benyithatnak abba a tárgyalóba, amiben éppen szeretkeztek, akkor szintén neked való ez a téma! Sőt, legalább izgalmas élményeket tudsz majd kapcsolni az irodaház különböző helyiségeihez, és ezzel kicsit megfűszerezed a napjaidat.

Romantika helyett gyors szex
Ugye nem kell magyarázni, hogy egy ilyen irodai szex nem arról híres, hogy órákig babusgatjátok egymást. Itt a lényegen van a hangsúly, és azon, hogy minél gyorsabb legyen. Ha ez számodra kielégítő, vagy úgy érzed, ezzel feldobod a kissé unalmassá vált otthoni szexuális életedet, akkor a munkahelyi szexet neked találták ki! Próbáljatok ki minden irodai eszközt, a főnöki asztaltól kezdve a nyomtatón át a hatalmas bőr forgós székig. A kísérletezés mindig újat hoz az életbe!

Jó szórakozást!

HarmoNet tipp:
Szex, munkahely, stressz - mi a közös bennük?>>>

Domak Nikoletta
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.

 
 
[ 10103 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x