Dagi poci, nuku szex!
Címlap / Te+Én+Szex / Dagi poci, nuku szex!

Dagi poci, nuku szex!

Forrás: Medipress
HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-10-03

A kövérség súlyos következményekkel járhat a szexuális életre. A férfiak pedig nagyon szeretik legalább naponta látni is legjobb barátjukat, és a súlyos elhízás többek között ebben is hátráltatja őket. 

Gary Wittert férfi-egészség specialista szerint ha túlsúlyos férfiak figyelmét felhívják arra, hogy kövérségük milyen következményekkel járhat szexuális életükre nézve, az nagyban segíthet a kilók leküzdésében.

A professzor ugyanakkor azt is elmondta, hogy az ausztrál férfiak körében elterjedt túlsúlyosság is okolható a pszichikai és fizikai krónikus betegségek kialakulásáért. Közismert tény, hogy a súlyfelesleg egyik következménye, hogy a vénák nehezebben szállítják a vért a szívhez. Azt viszont kevesen tudják, hogy a péniszhez vezető erek is összeszűkülnek, merevedési zavarokat és húgyúti problémákat okozva ezzel. 

A professzor szerint bár az ausztál férfiak nem szívesen vesznek részt a szexuális életükre vonatkozó önkéntes alapú kutatásokban, képzett egészségügyi dolgozók segítségével több információhoz lehetne jutni. A szakember összehasonlított két meghatározó, a férfiak körében egészségi állapot témájában végzett közvéleménykutatást, az eredményt az Adelaid-i Egyetemen szexuális szokásokkal és túlsúllyal kapcsolatban tartott konferencián teszi majd közzé.  
Becslések kimutatták, hogy az ausztrál férfiak csaknem 67 %-ának testtömegindexe 25 feletti, mely túlsúlyosságra, vagy kövérségre utal.

Az arány Magyarországon sem lehet sokkal jobb, hiszen a súlyos elhízás és a szív-érrendszeri problémák nálunk is vezető halál-okként tüntetnek a listák élén. Azok a férfiak, akik ezen tünetcsoport együttesében szenvednek, gyakorlatilag nem képesek a szexuális életre. Számukra a megoldás a tudatos és minőségi fogyókúra  mellett a megfelelő gyógyszeres kúrák megválasztása is, hiszen az érrendszerre ható gyógyszerek egy része időszaki, vagy folyamatos potenciazavart okozhat.

Az urak jól teszik hát, ha hallgatnak feleségükre, és az akadémikus orvos kínos kérdései után a természetgyógyászéira is felelnek., s az ő utasításait is figyelembe veszik Sőt, a férfiak is bátran játhatnak intimtornára, hogy a potenciájukat visszahozzák és megőrizzék.

(medipress)
 

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.

 
 
[ 9988 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x