A férfi, akivel bár soha ne találkoztál volna
hirdetés
Címlap / Te+Én+Szex / A férfi, akivel bár soha ne találkoztál volna

A férfi, akivel bár soha ne találkoztál volna

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-28

Mindenkinek van egy Hufnágel Pistije, és van egy olyan Casanovája, akiről azt kívánja, bárcsak sose találkoztak volna. A "nem igaziak" sorának végén áll, és borzongsz, ha rá gondolsz. A tiéd milyen? Itt a lista a leggyakoribbakról.  


Rendezvénynaptár
Nem minden férfi, akivel találkozunk, esélyes arra, hogy majd megosszuk vele a fogkrémünket. Az Igazi után való keresgélésünk közben találkozunk néhány Nem Igazival az út mentén. 

A nem igazi férfi típusai: 


A nős casanova 

Van itt egyáltalán szükség magyarázatra? Nem számít, hogy a felesége nem érti meg, vagy a gyerekek kedvéért marad a házasságban, vagy hogy nem feküdt le a feleségével már évek óta, a nős férfi egyszerűen nem jó anyag barátnak. Ha be is dőlnél valamelyik jól bevált szlogenjének, számíts arra, hogy: nem jelenik meg az ünnepek alatti családi összejöveteleken, a felesége nincs a halálán és nem frigid, a másik barátnője már hallotta ugyanezeket a panaszokat, soha nem lesz kéznél, amikor a legnagyobb szükség lenne rá, és ha valaha el is válna, valószínűleg meg sem fordulna a fejében, hogy elvegyen. Vagy azt állítja, hogy szingli, de nem vagy egészen biztos ebben? Ha sunnyog este a telefon felvételekor, ha gyanús zajok vannak a háttárben, ha nem megy veled vakációzni, ha csak ritkán marad ott éjszakára és nem visz találkákon olyan helyre, ahol a barátai is előfordulhatnak, akkor egy házas emberrel találkoztál.Elvált, de nem egészen

Ez a férfi megfelel az elvált férfi kategóriájának. A jogi cécó megtörtént, távol költözött az extől, de sajnos még mindig érzelmi gúzsban vergődik, mintha az ex nem engedné el…vagy ő az exet. Mindent amit tesz, annak reményében teszi, hogy majd egyszer a másiknak a szíve visszafordul hozzá. Nem számít mennyire távol jár már saját életével a volt feleség, ő még mindig a telefonhívását várja. Ez a fickó nincs készen még arra, hogy új nőt vigyen az életébe. Ilyenkor a legjobb választás az, ha barátként elfogadjuk, de keressük máshol a férfit, akit a magunkénak akarunk tudni. Kevesebb szívfájdalmat kockáztatunk, ha a volt feleség mégis úgy dönt, hogy vissza akarja kapni. Ha nem akarja, akkor a férfi valószínűleg egyszer túlteszi magát, de több mint biztos, hogy téged is a múltja részeként kezeli, és továbblép, hogy frissen támadt erejével új és új hódításokba bocsátkozzon. Ez a férfi nem nőt akar, hanem papírzsebkendőt, hogy kisírja a múltat. Ne reménykedj túl nagy kalandokban vele! 

Apuci 

Elvált, de még mindig a gyerekei rángatják, akkor is ha két akkor is, ha húsz évesek. Mindig az van, amit a gyerekek akarnak, sehová nem lehet a gyerekei nélkül menni vele, és ő a gyerekeit orszlánként védi. Általában azért marad magányos, mert az ő tökéletes gyerekeinek senki nem lehet elég jó anyapótló. Ha már a második randira a gyerek is jön, ha az ő fotóit mutogatja folyvást, ha túl sokat beszél róla, érdemes felvenni a nyúlcipőt! 

A férfi, aki nem akar elköteleződni: Mr. Tökéletes! 

Talán ez a leggyakoribb fajta a mai világban. Ez a férfi soha nem volt nős. Abszolút tökéletes…vagy legalábbis annak látszik. Csodálatos lakása van, nagyszerű szakács, viselkedése tökéletesen úriemberi, fizikailag fitt, anyagilag biztonságban van. Ha huszonéves, akkor ne hagyja elmenni, ha harmincas, legyen egy második gondolata, ha azonban a negyvenes éveiben jár, még ne kezdje senki gondolatban a szekrényébe aggatni saját ruháit. Mert ő köszöni, úgy szereti a dolgait, ahogy vannak! A férfi, aki nem akar elköteleződni, úgy boldog az életével, ahogy az van. A gondolat, hogy egy nő átrendezze a lakását, beaggassa ruháit az övéi mellé, megborzongatja. És gyerekek??? Szó sem lehet róla! Ne tévesszük össze az elvált férfit, aki szeretne még egy lehetőséget kapni azzal a férfivel, aki első lehetőséget sem adott magának. Felismerhetjük a férfit, aki nem szereti lekötni magát arról, hogy nem szereti, ha a rutinját felborítják, csak moderáltan toleráns a gyerekekkel, kerülgeti azt, hogy kizárólag átadja magát.Álmai férfija

Álmaink férfija mindig meg akarja mutatni, hogy ő nem olyan, mint a többi férfiak. Boldoggá akar tenni, ez egyetlen szerepe az életben, vagy legalábbis ezt mondja. Ez a férfi szeret téged, és mindent ami veled kapcsolatos. Az egész életedet megszervezte már neked, mindennel tele, amiről csak valaha is álmodtál (vagy ő álmodott?). Lesznek benne gyönyörű gyermekek, kényelmes lakás, szép autók, sok utazás külföldre, és benne lesz ő is mindenütt melletted. Ahogy megosztja veled az álmait, úgy biztos az, hogy ezek csak illúziók, igéretek, és lehet, hogy csak a Járda-szigetekig juttok a Kanári szigetek helyett. Álmokban és illúziókban tart, hazudozik. Lehet, hogy jónak tűnik, de olyan, mint a barack. kívül vonzó, hamvas, szőrös, de belül nyomott és ütődött. 

Az Nárcisztikus 

Hasonlít az előzre, az elején minden álomszerű vele, de ahogy halad a kapcsolat, úgy alakítja a dolgokat a maga igényei szerint. Napról napra építi le az önbizalmad, hogy imádd ŐT, és lehetőleg minden szerettedet levágja rólad, hogy egyedüliként már csak ő maradjon neked. Mindketten szeretitek a szépet - te őt, ő meg saját magát. A legtpusztítóbb, legelnyomóbb mind közül, mert ha nem akar ereszteni, akár az egész életedet pokollá is teheti. Ha már exként tartod nyilván, pontosan tudod, hogy mekkora marha voltál, amikor becsavarodtál a hálójába. 

És végül: Az Igazi

Van esély arra, hogy megtaláljuk az Igazit? Hát persze. A világ tele van olyan férfiakkal, akik nagyszerű barátok és szeretők lennének. Melegszívűek, törődőek, és olyasvalakit keresnek, mint ők maguk. Kicsit viseltesek, kicsit kopottak a vonalaik, talán a sok használattól váltak ereszkedettebbé. Egójuk sebesülésektől vergődik, reményeiket ripityára törte valaki valamikor, akit túlságosan szerettek, vagy talán nem eléggé az adott időben. Vonakodnak megnyitni a szívüket, de attól még inkább vonakodnak, hogy ne nyissák meg, attól való félelmükben, hogy arról az egy nőről, akiben nem hittek eléggé, kiderül, hogy ő az az egyetlen nő, akiben minden téren hihettek volna. Ezek a férfiak ott vannak kint valahol, sokszor összetévesztik őket a békákkal - sokszor persze okkal - de lehet, hogy érdemes néha egy csókot odadobni. Hátha nem marad el a hatás ... 

 
 
[ 2897 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x