Randitippek duciknak és vékonyaknak
Címlap / Te+Én+Szex / Randitippek duciknak és vékonyaknak

Randitippek duciknak és vékonyaknak

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-09-22

Egy randevú előtt bármilyen testalkatú is legyen egy nő, szinte biztos, hogy hibákat talál a testalkatában, a súlyában, a formájában és egyáltalán mindenben. Olyankor sosincs egy jó ruha a szekrényben, és a két napja meglévő pici pattanás is óriási bibircsóknak tűnik. Pár egyszerű tipp az első randihoz és a vele járó félelmek kiküszöböléséhez.  

Légy magabiztos!

Bármekkora méretű ruhákat is hordasz, a kisugárzásod nem a súlyodon múlik, az belülről fakad. Amit magadról gondolsz, azt fogod tudat alatt a többi emberrel is közölni. Gyönyörű vagy! Ha ezt tudod magadról, a partnered is ezt fogja észrevenni rajtad. Emlékezz, mit gondoltál magadról, amikor legutóbb boldog voltál. Az a pillanat most is itt van, ragadd meg!

Öltözz csinosan!

Ha magabiztosságot sugárzol, a körülötted lévő emberek is magabiztosabbá válnak. Hatással vagyunk egymásra. Az önbizalmadat elősegítendő vegyél olyan ruhát, ami sem nem túl kicsi méretben, sem túl nagy. Érezd magad kényelmesen. A túl szűk ruha előnytelen bármilyen testalkatra, a zsákruha pedig inkább kiemeli azt, amit nem szívesen helyeznél előtérbe. Hangsúlyozd ki azt a testrészed, ami a legszebb rajtad. Ha szép lábaid vannak, vegyél fel szoknyát (nem túl minit, nem bokáig érőt). Ha szép a dekoltázsod, emeld ki egy V vagy csónak kivágású felsővel.

Amikor bókot kapsz, mert csinosnak lát a partnered, ne szabadkozz, hanem fogadd be a dícséretet. Elég egy mosoly és egy ’köszönöm’.Nem kell, hogy vékonyabbnak nézz ki

Sokszor olvashatunk arról, hogy milyen színek, formák, anyagok slankítanak. Igaz talán, de a valóságot úgysem rejtik el. Vállald fel magad! Ha randimeghívást kaptál, akkor te érdekled azt a férfit. Úgy, ahogy vagy. Ha mégsem a te típusod tetszik neki, akkor azon egy ruhadarab sem fog segíteni.

Ne viccelődj a súlyoddal!

Nincs rosszabb, mintha folyton felhívod a figyelmét a súlyodra, akár vékonyabb, akár teltebb vagy. Lehet, hogy neki ez nem is számít. Viszont azon nyomban érthetővé teszed ezzel a számára, hogy neked viszont más sem jár az eszedben. Ahelyett, hogy rá figyelnél, iránta érdeklődnél, nem tudsz elszakadni saját magadtól. És ha nevetség tárgyává teszed saját magad, mit vársz vajon tőle? Ő hogyan viszonyuljon hozzád?

Tilos és ajánlott beszédtémák

Ez egy randi. Az ismerkedés első lépése. Tehát ismerkedj! Kérdezz róla, a szokásairól, kedvteléseiről, mit szeret és mit nem szeret. És persze beszélj magadról, hogy ő is megismerhessen téged.

 
 
Felejtsd el azonban azokat a témákat, amikről te sem hallanál szívesen egy első randin. Tilos az ex-ek és a testi funkciók emlegetése! Például volt szeretőkkel való kapcsolati problémáid vagy mennyire izzadtál meg torna közben, és van-e olyan cipőd, amitől büdösödik a lábad.

Helyette inkább találjatok közös témákat, közös érdeklődési köröket és engedd magad lelkesedni. Nyugodtan nevess, ha vicceset hallasz, illetve fejezd ki, ha valami nem tetszik. Mondd meg bátran, ha zavar valami, vagy egy témáról esetleg nem szívesen beszélsz ezen a találkozón.

Ne okoskodj!

A férfiak szeretik az okos nőket, azonban ha túl akarod őket szárnyalni, akkor nekik mi marad? Ne versenyezz! Engedd, hogy a férfi is megcsillogtathassa előtted az eszét, a humorát, a jó ízlését. Ne feledd, hogy lehet, hogy ő is épp annyira izgul az első találkozás alkalmával, mint te. Akkor vagy igazán okos, ha ezt tudod és hagyod, hogy szabadon áramoljanak köztetek az információk és érzések, gondolatok. Engedd magad lenyűgözni. Igazán remek érzés!

Lélegezz, találd meg az egyensúlyod! Érezd jól magad és engedd, hogy a partnered is jól érezze magát a társaságodban!


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 9118 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x