RondaRandi: a Belső Szépség Társkeresője
Címlap / Te+Én+Szex / RondaRandi: a Belső Szépség Társkeresője

RondaRandi: a Belső Szépség Társkeresője

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-11-28

Angol mintára indult a szigetországban már több százezer tagot számláló új társkereső, amely azokhoz szól, akik elégedetlenek önmagukkal vagy beleuntak a média sugallta felszínességbe. 

Az online társkeresés évek óta ütemesen fejlődik az egész világon, így itthon is. Ahogy egyre dominánsabbá válnak a legnagyobb szereplők, egyre kevesebb hely marad a kisebb és az új belépőknek, ezért jelennek meg a valamilyen szűk területre specializálódó társkereső oldalak. Társkereső csak „duciknak”, társkereső az almás kütyük rajongóinak, társkereső egy sci-fi sorozat fanatikusainak, ilyen és ezekhez hasonló érdekességeket találunk a nemzetközi és a hazai interneten egyaránt.


Azonban tavaly szeptemberben elindult egy meglepően egyedi profilú társkereső, a RondaRandi.hu. Az oldal bemutatkozása szerint azokhoz szól, akik elégedetlenek önmagukkal, vagy ahogy a címoldali szöveg fogalmaz „előnytelen külsejűek”. Sokat mondó a szlogen is, a Belső Szépség Társkeresője. A website egy angol oldal mintájára készült, a szigetországi verzió 2010 augusztusában startolt, azóta több százezer tagot számlál.


Úgy tűnik, itthon is sikeres a modell, nálunk már több ezren csatlakoztak a kezdeményezéshez. Sőt, az oldal már több tucat szerelmespárral és egy esküvővel is büszkélkedhet. Bizonyára hosszútávon is sikerre van ítélve a RondaRandi, hisz ügyesen ráérzett a média sugallta felszínességbe beleunt közönség igényeire, illetve arra, hogy sokan elégedetlenek a külsejükkel. Ennek ellenére viszont lehetnek boldogak egy párkapcsolatban és fittek a mindennapokban!


www.rondarandi.hu

Kép: FreeDigitalPhotos.net
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 12127 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x