5 egyszerű tipp, hogy az esküvő tényleg rólad szóljon
Címlap / Te+Én+Szex / 5 egyszerű tipp, hogy az esküvő tényleg rólad szóljon

5 egyszerű tipp, hogy az esküvő tényleg rólad szóljon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-02-27

Minél nagyobb esküvőt tervezel, annál nagyobb az esélye, hogy lesznek olyan vendégek, akik nem ismernek téged, vagy a párodat. Ezért minél inkább személyre szabod a nagy napot, minél inkább belecsempészed az egyéniséged, annál jobban meg tudod mutatni magad a szélesebb rokonságnak és a soha nem látott ismerősöknek is. 

Tehát, hogy a lehető legemlékezetesebbé tedd a ceremóniát, ossz meg magadról apró részleteket: az érdeklődési köröd, a hobbijaid, a kedvenc ételeid, színeid, és személyes történeteid mind-mind képezzék részét az eseménynek.

Nem tudod, hogyan csináld? Segítek!


1.) Vintage vagy modern menyasszony?


Gondold végig, miket szeretsz. A rusztikus építészetért rajongasz? A vintage hoz lázba? A tengerpart a kedvenc tartózkodási helyed? Bármi is legyen, próbáld meg valahogyan belecsempészni az esküvő stílusába, ezáltal a vendégeid képet kapnak arról, ki is vagy valójában. Tipp: ha semmi nem jut eszedbe, kérdezd meg legjobb barátaidat, hogyan írnának le téged, milyen stílust társítanak hozzád!


 
 
2.) Készíts kis sztorikártyákat!

Ossz meg a násznéppel rövid, vicces sztorikat magatokról. Vagy vond be őket a játékba, és vedd rá őket, hogy ők írjanak rólatok egy-egy érdekes mondatot. Az ehhez hasonló játékok segítenek megtörni a jeget az asztaloknál, ráadásul a vendégek nem csak megfigyelőként, hanem résztvevőként lehetnek jelen az esküvődön.

3.) Az első tánc

Válassz olyan dalt, ami a leginkább passzol hozzátok! Imádtok salsázni? Egy diszkóban ismerkedtetek meg? Tükrözze ezt az esküvői táncotok is. Légy önmagad – ez a tánc és ez a dal most csak rólatok és a szerelmetekről szól.

 
 
4.) Kedvenc ételeitek a menüben

Szervezd az esküvői menüt a kedvenc konyhátok köré. Olasz? Indiai? Francia? Mutasd meg a meghívottaknak, miket esztek a hétköznapokban. Válaszd ki az adott konhya különlegességeit, vagy állíts össze többféle ínyencséget bemutató menüt. Az esti buliban szolgálják fel a kedvenc süteményedet.

5.) Számozás helyett nevezd el a vendégasztalokat

Használd fel kedvenc tárgyaidat, hobbijaidat, zenéidet, hogy az unalmas számozás helyett neveket adj a vendégasztaloknak. Ha pl. imádsz utazni, add a kedvenc városaid neveit, ha szereted a virágokat, nevezd el különböző virágfajták után az asztalokat. Még tovább gondolhatod a dolgot, és a kitalált névhez kapcsolódó apró tárgyat helyezhetsz el az asztalokon. Pl. az “orchidea” nevű asztalon egy szál orchideát, és így tovább.

Mit gondolsz ezekről a kreatív tippekről? Milyen ötleteid vannak még? Oszd meg velünk kommentben!
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 8640 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x